• Legutóbbi
MCR Biztonsági 93719MK Cut Pro 19 Modakril/Kevlar Ujjú, Spandex/Lycra Helyezze be, Vágás elleni Védelem

MCR Biztonsági 93719MK Cut Pro 19 Modakril/Kevlar Ujjú, Spandex/Lycra Helyezze be, Vágás elleni Védelem

Buyers rating:
HUF 3.00

Áruk mennyisége

Modakril/Kevlar keverék kétkezes 19" Ujja a különleges rakott könyökét, nagyobb rugalmasságTartalmaz egy klip a tetején segít megőrizni a hüvely, az Spandex/lycra csukló helyezze be a thumbhole segíti a hüvely, hogy maradjon a helyén, amikor a kesztyűt.Kínál Szúrt védelem a vezetékek, fém, fa, üveg az egész karját.Superior vágás elleni védelem egy ANSI Vágás elleni védelem pontszám A9, ANSI szúrt pontszám 3 ANSI kontakt hő értékelés 5. Modakril/Kevlar keverék kétkezes 19" Ujja a különleges rakott könyökét, nagyobb rugalmasság.Tartalmaz egy klip a tetején segít megőrizni a hüvely, az Spandex/lycra csukló helyezze be a thumbhole segíti a hüvely, hogy maradjon a helyén, amikor a kesztyűt.Kínál Szúrt védelem a vezetékek, fém, fa, üveg az egész karját.Superior vágás elleni védelem egy ANSI Vágás elleni védelem pontszám A9, ANSI szúrt pontszám 3 ANSI kontakt hő értékelés 5. Dupont bevezetésre a "mersz nagyobb" kampány a Téli x games.MCR Biztonsági úgy dönt, hogy mersz nagyobb az új szőtt Du Pont Kevlar.A 93719 MK egy kétkezes 19" Ujja a különleges rakott könyökét, nagyobb rugalmasság.Ez a csodálatos ujja pontszámok egy ANSI vágott Szinten A9-es szúrt 3-as Szintű. Az ANSI vezető hő minősítés szint : 5 Ajánlott alkalmazások kevesebb, mint 608 F. A 93719 MK tartalmaz egy klip a tetején segít megőrizni a hüvely hely.A spandex/ lycra csukló helyezze be a thumbhole segíti a hüvely, hogy maradjon a helyén, amikor a kesztyűt.Kínál szúrt védelem a vezetékek, fém, fa, üveg az egész karját.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Hőhullám Vizuális Lazer Arcát Z87 Napszemüveg
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Hőhullám Vizuális Lazer Arcát Z87 Napszemüveg

Kompozit vázÖsszetett lencse.UVVédelem Bevonat bevonat.Lencse szélesség : 140 mm.Ütésálló mono sheild lencse.Fémes palm logó kar emblémája.UVA / UVB 400 védelem.Megfelel az ANS

HUF 0.33
Hegesztő Kesztyű, Disznóbőr, M, 12-1/2inL, PR
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Hegesztő Kesztyű, Disznóbőr, M, 12-1/2inL, PR

Kesztyű, Szemüveg, Fülvédő, Maszk & RuházatA gyártó ország : Kína.Csomag Méretei : 4.Kesztyű, Szemüveg, Fülvédő, Maszk & Ruházat.A gyártó ország : Kína.Csomag Méretei :

HUF 2395.80