• Legutóbbi
Gunite Hegyes Cipő, 1 inch Rövid, Tüskés Cipő Epoxi Padló Gunite Epoxi Stoplis Cipőben Csúszásmentes Állítható Snap a Csavarkulcs (Zöld)

Gunite Hegyes Cipő, 1 inch Rövid, Tüskés Cipő Epoxi Padló Gunite Epoxi Stoplis Cipőben Csúszásmentes Állítható Snap a Csavarkulcs (Zöld)

Buyers rating:
HUF 1709.10

Áruk mennyisége

✨【Gunite Stoplis Cipőben】 - Spike cipő egy nagy munkát, amely a cipő a ragasztás, valamint légbuborékok eltávolítása során epoxi alkalmazásPontosan elhelyezni a bázis körül, az acél tüskék tartható egyensúlyban, ha séta más anyagok, mint a epoxi/beton/festék. ✨【Robusztus, Tartós】 - A cipő lemez anyaga polipropilén 13 acél tüskék, amelyek 1.2 hüvelyk hosszú.Használata nylon zár dió, a nylon gyűrű lesz, deformálódik után zár, kitöltve a különbség a csatlakozók mindkét végén, hogy játszani egy rögzítő szerepet. ✨【Univerzális Méret】 - Epoxi spike cipő mérete 11,8*5.1 inch + 13 korrózióálló acél tüskék összetétele.A csipkék, hogy tartsa a tüskék, hogy az alján a láb állítható, hogy illeszkedjen a rendszeres cipő, cipők vagy munka csizma. ✨【Könnyű Összeszerelés】 - Minden spike cipő 13, nagy teherbírású acél korrózióálló tartós tüskék.Csak annyit kell tenned, hogy húzza meg a csavarokat a mellékelt kulcs, csipke, a cipő, vagy indulásra készen.Könnyű telepíteni, majd távolítsa el. ✨【Vigyázat】- Ha belépsz a epoxi cipő, kérem, tartsa az egyensúlyt, hogy megakadályozzák a felborulás vagy eltöri a lábát.Ha problémát tapasztal, akkor lépjen kapcsolatba velünk e-mailben. ✨【Gunite Stoplis Cipőben】 - Spike cipő egy nagy munkát, amely a cipő a ragasztás, valamint légbuborékok eltávolítása során epoxi alkalmazás.Pontosan elhelyezni a bázis körül, az acél tüskék tartható egyensúlyban, ha séta más anyagok, mint a epoxi/beton/festék. ✨【Robusztus, Tartós】 - A cipő lemez anyaga polipropilén 13 acél tüskék, amelyek 1.2 hüvelyk hosszú.Használata nylon zár dió, a nylon gyűrű lesz, deformálódik után zár, kitöltve a különbség a csatlakozók mindkét végén, hogy játszani egy rögzítő szerepet. ✨【Univerzális Méret】 - Epoxi spike cipő mérete 11,8*5.1 inch + 13 korrózióálló acél tüskék összetétele.A csipkék, hogy tartsa a tüskék, hogy az alján a láb állítható, hogy illeszkedjen a rendszeres cipő, cipők vagy munka csizma. ✨【Könnyű Összeszerelés】 - Minden spike cipő 13, nagy teherbírású acél korrózióálló tartós tüskék.Csak annyit kell tenned, hogy húzza meg a csavarokat a mellékelt kulcs, csipke, a cipő, vagy indulásra készen.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Béka&Co Női Forester Át Mellény
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Béka&Co Női Forester Át Mellény

Válassza ki a Méretet lásd a visszatérési politika az elemKészült az USAban vagy Importált.Készült az USAban vagy Importált.Meleg van, nem kevés ez a flanelbélelt, nehéz tölts

HUF 5710.50
10207284 Eszköz Heveder
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

10207284 Eszköz Heveder

10207284 Eszköz Heveder MPN : 10207284, SKU : G200919659 Termék Részletek Eszköz, Heveder, AnchorageEnd Kapcsolat Karabiner, Anchorage Végén Anyag Acél, Márka, Sorozat, Biztonsági,

HUF 2.67