• Legutóbbi
DIYE Csomag 5 Plexi V2 1/8 Akril az IKEA Hiánya 3D-s Nyomtató Burkolat | 3 Db 440mm x 473mm(17.3 x 18.6 a) + 2 Db(8.65 x 19.9)

DIYE Csomag 5 Plexi V2 1/8 Akril az IKEA Hiánya 3D-s Nyomtató Burkolat | 3 Db 440mm x 473mm(17.3 x 18.6 a) + 2 Db(8.65 x 19.9)

Buyers rating:
HUF 5307.30

Áruk mennyisége

✅ 【BIZTONSÁGOS, KÉNYELMES 】- IKEA Hiánya 3 D-s nyomtató burkolat is készült prémium minőségű anyag, illetve védő papír, annak érdekében, hogy világos be kezelték, hogy kiváló minőségűTökéletesen illeszkedik a 3 D-s nyomtató, valamint lehetővé teszi, hogy fedezze a nyomtató, anélkül, hogy túl sok helyet. ✅ 【ÁLLANDÓ HŐMÉRSÉKLET 】- A 3 D-s nyomtató fedelét fenntartja az állandó hőmérséklet nyomtatás szobában, majd létrehoz egy nagy nyomtatási környezet.Megakadályozza, hogy a levegő okozza delamination vagy repedés által nem tapad jól, hogy egy réteg, elengedhetetlen kiegészítője a nyomtatás. ✅ 【PRECÍZIÓS VÁGÁS 】- Plexi Akril készlet biztosítja, precíziós vágás tökéletes szélek megfelelő méreteket.Minden Akril lap jön egy védő papír, annak érdekében, hogy Világos cél a biztonság a karcolásoktól.Nem olvadáspont, vágja át a vastag akril lapok a lézer, asztali fűrész, fűrész, fúró, router, vagy a zenekar látott, könnyen, gyorsan. ✅【 MÉRETEK】 - a Plexi üveg Kit kap 5 átlátszó Akril Lap, 3 Db méret 440mm x 473mm (17.6 Cm), 2 Db méret 220mm x 505mm (8.Minden lap 3mm vastag kínál nagyszerű vizuális kivitelben, a könnyebb átlátni. ✅ 【100% az ÜGYFÉL ELÉGEDETTSÉGI】- köszönjük a támogatást bolt velünk.Elégedettség az ügyfél a legfontosabb, ha nem vagy elégedett a V2 Plexi lap, bármilyen okból, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba 30 napon belül a beszerzési, mi visszatérítjük a megrendelést, anélkül, hogy bármilyen kérdés!. ✅ 【BIZTONSÁGOS, KÉNYELMES 】- IKEA Hiánya 3 D-s nyomtató burkolat is készült prémium minőségű anyag, illetve védő papír, annak érdekében, hogy világos be kezelték, hogy kiváló minőségű.Tökéletesen illeszkedik a 3 D-s nyomtató, valamint lehetővé teszi, hogy fedezze a nyomtató, anélkül, hogy túl sok helyet. ✅ 【ÁLLANDÓ HŐMÉRSÉKLET 】- A 3 D-s nyomtató fedelét fenntartja az állandó hőmérséklet nyomtatás szobában, majd létrehoz egy nagy nyomtatási környezet.Megakadályozza, hogy a levegő okozza delamination vagy repedés által nem tapad jól, hogy egy réteg, elengedhetetlen kiegészítője a nyomtatás. ✅ 【PRECÍZIÓS VÁGÁS 】- Plexi Akril készlet biztosítja, precíziós vágás tökéletes szélek megfelelő méreteket.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik