• Legutóbbi
Vezeték Jelölő Cső, 2db PVC Burkolat Vezeték Core Jelölés Védelem Köpeny Cső Nyomtató Kiegészítők Rugalmas, Kemény Drót, (ZMY-2.5)

Vezeték Jelölő Cső, 2db PVC Burkolat Vezeték Core Jelölés Védelem Köpeny Cső Nyomtató Kiegészítők Rugalmas, Kemény Drót, (ZMY-2.5)

Buyers rating:
HUF 2802.60

Áruk mennyisége

A fényes megjelenés, lágy textúra, megakadályozhatja, hogy az olaj, illetve egyéb anyagok a korróziótólA cső anyaga PVC anyag, amely jó rugalmasság, kopásállóság, valamint korrózióvédelem.Jelöljük ki a kábelt, majd szigetelt mag biztosítja a megfelelő kapcsolatot, telepítés, biztonságos működését, a kábel.Használható rugalmas, kemény drót, alkalmas a Supvan cső nyomtató különböző modellek.A belső fogat tervezés, szilárdan a drót meg kell rendezni, ez nem volt könnyű leesni.Szolgáltatás : 1. A cső anyaga PVC anyag, amely jó rugalmasság, kopásállóság, valamint korrózióvédelem. A fényes megjelenés, lágy textúra, megakadályozhatja, hogy az olaj, illetve egyéb anyagok a korróziótól. A belső fogat tervezés, szilárdan a drót meg kell rendezni, ez nem volt könnyű leesni. Jelöljük ki a kábelt, majd szigetelt mag biztosítja a megfelelő kapcsolatot, telepítés, biztonságos működését, a kábel. Használható rugalmas, kemény drót, alkalmas a Supvan cső nyomtató különböző modellek.Specifikáció : Elem Típus : PVC Casing Material : PVCPurpose : azonosító jel, Hogy a vezetékek, kábelek, szigetelt mag biztosítja a megfelelő kapcsolatot, telepítés, biztonságos működés, karbantartás vezetékek.Alkalmazható Vezeték Típusa : Rugalmas drót, kemény drót general Applicable Modellek : Az M-1 Std C-100 T M-11 C M-1 Pro M-11 LM-370 A E LM-380 A LM-350 AII, a Supvan TP60 A TP66 A, illetve más cső nyomtató Csomag Lista : 2 x PVC Burkolat.

Az áru jellemzői

Item Type:
PVC Casing
Material:
PVC
Purpose:
Make identification marks for wires and cables and insulated cores to ensure the correct connection, installation, safe operation and maintenance of wires.
Applicable Wire Type:
Flexible wire and hard wire general
Applicable Models:
For M-1Std C-100T M-11C M-1Pro M-11, for LM-370A E LM-380A LM-350AII, for Supvan TP60A TP66A and other tube printer
Package List:
2 x PVC Casing :

Vásárlók, ahogy tetszik

EasyWood 1.75 mm Ébenfa 500 Gramm
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

EasyWood 1.75 mm Ébenfa 500 Gramm

Rendkívül magas fatöltelék 40%Valódi fa érzem, nézd meg a szagot.Nagyon könnyű a nyomtatás.Biológiailag lebontható.Rendkívül magas fatöltelék 40%.Valódi fa érzem, nézd meg

HUF 2.00