• Legutóbbi
3D-s Nyomtató Szintező, XZN Elektronikus Ágy Szintező Eszköz 3D-s Nyomtató Szintező, Kiegészítő Szintező az FDM 3D-s Nyomtató (GLA10)

3D-s Nyomtató Szintező, XZN Elektronikus Ágy Szintező Eszköz 3D-s Nyomtató Szintező, Kiegészítő Szintező az FDM 3D-s Nyomtató (GLA10)

Buyers rating:
HUF 2862.00

Áruk mennyisége

【Széles körben Alkalmazást】 : Szakmai kiegészítő szintező az FDM 3 D-s nyomtató alkalmazható az összes fűtött ágyak, állítható dió (Nem illik a helyhez kötött fűtött ágyak). 【Pontos Szintező】 : Nem kell használni A4-es papírt, hogy csúszik oda-vissza, hogy a leve forró ágy.Van egy zöld indictor ezen a szintező eszköz (GLA10).Ha a fúvóka, lépjen kapcsolatba az áramkört, fény lesz.GLA10 lehet, hogy az ágy is ugyanazon a szinten, gyorsan, pontosan.Több környezetbarát, könnyebb, mint az A4-es papír. 【Könnyen használható】 : Hely, ez a GLA10 Szintező közvetlenül között a fúvóka fűtött ágy, beállítja a dió szerint a indictor fény qucik kiegyenlítése. (Referencia videó ezen az oldalon). 【Időtakarékos Szintező】 : Cél a fúvóka GLA10 3d-s nyomtató szintező célkeresztben, majd állítsa be a beállító anyát, hogy megfeleljen a helyzet a fúvóka.A keltető frissített, amikor a zöld LED a GLA10 világít.Ügyeljen arra, hogy a GLA10 csak világít, a mind a négy sarkát, a meleg ágy. 【Kedves Észre,】 : 1. Helyezze be a csatolt CR2032 akkumulátor az akkumulátor tartóját a GLA10. Kérjük, legyen óvatos, ne telepítse a megfelelő pozitív, mind a negatív pólus, amikor az akkumulátor beszerelése. Kérjük, tisztítsa ki a maradék végtelen a fúvóka, hogy ne befolyásolja a szintező pontosság.Felejtsd el a régi feeler szelvény vagy papír megközelítés, XZN GLA10 Szintező takarít meg rengeteg időt kézi kiegyenlítése.A szálloda egy zöld LED jelzi, hogy a szálloda vizuális visszacsatolás, amikor fúvóka ad egy könnyű érintés, a célkereszt jel a fény, tudod, az ágy elhangzott.Nem kábelezés szükséges.Egy gombelem tartalmazza.Használatra kész a dobozból.Egyszerűen QR-kód beolvasása a termék letölthető G-Kód fájlokat.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Feküdt Szálak SOLAY - 3.00 mm, 0, 25 kg -
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Feküdt Szálak SOLAY - 3.00 mm, 0, 25 kg -

Tartós, gumi , mint a nyers, könnyen takarmány végtelenUgyanaz a fajta rugalmasság, mint a természetes gumi.Szınezhet, illetve festékképes.Ideális nyomtatás kemény gumi tárgyak,

HUF 2.67