• Legutóbbi
Minta Vágó 100 Sqcm Kerek Szövet, Karton Sampler Ruhával Minta Lemez Vágó Pad a Ruhával Készülék Súlya Eszköz

Minta Vágó 100 Sqcm Kerek Szövet, Karton Sampler Ruhával Minta Lemez Vágó Pad a Ruhával Készülék Súlya Eszköz

Buyers rating:
HUF 5849.10

Áruk mennyisége

100 NÉGYZETMÉTER CM : A vágási terület a minta vágó 100 Sqcm, ismerjék meg az alapvető keresletetHASZNÁLATA EGYSZERŰ : Szaporodnak a tömeg, a vágott minta, 100, hogy könnyen kiszámítani a tömeg egy Sqcm.A SZÉLES körű ALKALMAZÁS : Ez a berendezés régen minden típusú textíliák, szőnyegek, karton, beleértve a gyapjú szövet, pamut kelme, mesterséges szövet, kötött termékek.MAGAS MINŐSÉG : Kiváló anyag, tökéletes kivitelezés, stabil teljesítmény, pontos vágási terület.EGYENES VONAL BEVÁGÁS : az alján A készülék rendelkezik egy egyenes vonal, bevágás, amely segítségével rögzítse a mintát, ami kényelmes a vágás pedig megakadályozza, hogy a minta lecsússzon.Specifikáció : a Mintavételi terület : 100 négyzetméter cm Vonatkozó mezők : Használt mintavételi mérésekor a tér súlya textíliák. Feküdt az anyagot kell vágni a gumiszőnyeg, helyezze be a lemezt sampler a szövet, húzza ki a zárat, sampler, fordítsuk el 90 fokkal, tartsa a külső burkolatot egy kézzel, majd tartsuk lenyomva a hullámos kézikerék a többi.Alkalmazni egy bizonyos nyomás, majd kapcsolja be a hullámos kézikerék óramutató járásával megegyező irányba (az elfordulási szög nagyobb, mint 90 fok), hogy csökkentsék a kör minta. Miután a sampler használják, rögzítse a készüléket, majd forgassa el úgy, hogy az eredeti helyére úgy, hogy a penge nem lehet kitéve, hogy ne fájjon kezét, majd egyéb objektumok. Súlya súlya a kivágott mintát elektronikus mérleg, majd x100 a súlya egy négyzetméter textil.Strukturális Kiigazítás : 1. A vágó pengét egy kétoldalas penge pedig négy darab, amelyek osztják a négy egyenlő részre a kör.A pengék lehet cserélni.A konkrét művelet : lazítsa meg a kereszt csavart (négy csavart minden egyes darab), majd távolítsa el a penge a nyomólemez, mintavétel penge , Cserélje ki egy új penge, nyomja meg a penge a nyomólemez, figyelni, hogy a penge éle óramutató járásával megegyező irányba, tangenciális, hogy a négy penge élek ugyanazon a gépen, majd húzza meg a kereszt csavarokat. Az alján a készülék rendelkezik egy egyenes vonal, bevágás, amely segítségével rögzítse a mintát, ami kényelmes a vágás pedig megakadályozza, hogy a minta lecsússzon.

Az áru jellemzői

Sampling area:
100 square centimeters
Applicable fields:
Used for sampling when measuring the square weight of textiles.
Instructions:
1. Lay the fabric to be cut on the rubber mat, place the disc sampler on the fabric, pull out the lock on the sampler, rotate it about 90 degrees, hold the outer cover with one hand, and hold the corrugated handwheel with the other. Apply a certain pressure, and then turn the corrugated handwheel clockwise (the angle of rotation is greater than 90 degrees) to cut the round sample.:
2. After the sampler is used, lock the device and rotate it to the original position so that the blade cannot be exposed to avoid hurting hands and other objects.:
3. Weigh the weight of the cut sample with an electronic balance, and then x100 is the weight of one square meter of textile.:
Structural Adjustment:
1. The cutter blade is a double-sided blade and there are four pieces, which are distributed in four equal parts of the circle. The blades can be replaced. The specific operation is:
loosen the cross screw (four screws on each piece), and remove the blade pressure plate and sampling blade , Replace with a new blade, press on the blade pressure plate, pay attention to make the blade edge clockwise tangential, and make the four blade edges on the same plane, and then tighten the cross screws.
2. The bottom of the instrument has a straight line notch, which is used to fix the sample, which is convenient for cutting and prevents the sample from slipping.:
Package List:
1 x Sampling Cutter:
1 x Pad:

Vásárlók, ahogy tetszik

Lóhere Tűk, Foltvarrás 12., Fekete/Arany
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Lóhere Tűk, Foltvarrás 12., Fekete/Arany

6 tű / csomag 30%Kal kevesebb a súrlódás; Sooo sima.UltraVékony, fekete borítás az antirozsda ellenállás.Feketearany szem 30%Kal kevesebb a súrlódás; Sooo sima.Ultravékony, fe

HUF 792.90