• Legutóbbi
40 Csomag Virág Vas a Foltok Daisy Hímzett Applied Motívum DIY Ruha Díszítés Fülbevaló, Hogy Válogatott 20 Színek(Daisy)

40 Csomag Virág Vas a Foltok Daisy Hímzett Applied Motívum DIY Ruha Díszítés Fülbevaló, Hogy Válogatott 20 Színek(Daisy)

Buyers rating:
HUF 881.10

Áruk mennyisége

Csomag : 40pcs x Virágok vas a foltok, 20 különböző szín Fehér virág, foltos,kék virág, foltos,rózsaszín virág javítás,szürke virág javítás,bézs virágos réten,rózsa virág javítás,sárga virágos réten,arany virág, javítás,lila virág, javítás,zöld virág patche,stbAnyag : Hímzett pamut, hotglue hátul.Varrni néhány öltés több feszesebb.Méret : 4cm,kényes virág hímzett foltok alkalmasak DIY projektek, mint például ékszerek készítése medál, medálok,szemet gyönyörködtető dekoratív foltok.Akkor vágott darabokat, ahogy tetszik.Tökéletes ruha díszítés,a foltok jönnek a ragasztó a hátán,könnyen vas a kabátok,farmerek,táskák,mellény,ruha,cipő,fejpánt,maszk,ruha javítás,hátizsák,haza párna szett,fülbevaló, medál, medálok.Applied fixen rögzítve ruhadarabot, de az mosható, dryable, száraz cleanable.A gépi mosás, viszont ruhadarab, külső-belső mosás előtt, majd szárítás. 40 Csomag Virág Vas a Foltok 4cm Daisy Hímzett Applied Motívum DIY Ruha Díszítés a Fülbevaló Készítés Csomag : 40pcs x Flowers vas a foltok,20 különböző színek.Anyag : Hímzett pamut, hotglue hátul.Varrni néhány öltés több feszesebb.Méret : 4cm,kényes virág hímzett foltok alkalmasak DIY projektek, mint például ékszerek készítése medál, medálok,szemet gyönyörködtető dekoratív foltok.Akkor vágott darabokat, ahogy tetszik.Tökéletes ruha díszítés,a foltok jönnek a ragasztó a hátán,könnyen vas a kabátok,farmerek,táskák,mellény,ruha,cipő,fejpánt,maszk,ruha javítás,hátizsák,haza párna szett,fülbevaló, medál, medálok.Vizsgálja meg, hogy a szövet a ruhát, vagy kiegészítőt.Gondolj tervezése, elhelyezése. Feküdt a base elem lapos, hőálló felületre. Állítsa be a vas, hogy a "PAMUT", 400 fok, öt percig. A hely egy vékony törölközőt a patch. Helyezze a fűtött vas át a tapaszt, majd nyomja le a 30 másodperc. Hagyjuk kihűlni, csak egy percre.Ha a foltok széle lehet emelte fel ujját, ismételje meg a 6. A GONDOZÓ A FOLTOK 1. Varrás az azonos színű szál körül a tapasz szélei. Ne mossa a cikk több, mint szükséges, ha kell, kézzel mosd le hideg vízzel, majd hagyjuk megszáradni, vagy gép mosás, viszont ruhadarab, külső-belső mosás előtt, majd szárítás.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Sullivans Fémes Floss-Réz-6 per Doboz
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Sullivans Fémes Floss-Réz-6 per Doboz

Készült 100% os Egyiptomi Pamutból, előmosás, valamint festett a legjobb colorfast meghalMinden szál az sodrott extra erőt, gyorsabb, menetvágás, könnyen strand szétválasztás.A

HUF 629.10
South Park Kenny McCormick Hímzett Patch, Vas-A (3 x 3.8)
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

South Park Kenny McCormick Hímzett Patch, Vas-A (3 x 3.8)

Méret : 3 x 3FÉNYES AKCENTUSSAL , hogy a tapasz jól néz ki a ruhákat, kiegészítőket, vonzza a figyelmet, hangsúlyozva, a stílusa, személyisége.DÍSZÍTŐ , hogy a tapasz jól né

HUF 3.00