• Legutóbbi
Eyglo VR Shell Elülső Fedél Oculus Quest 2, Anti-Semmiből Anti-Por, Mosható Oculus Quest 2 Szilikon Védő Fedelet(Fekete)

Eyglo VR Shell Elülső Fedél Oculus Quest 2, Anti-Semmiből Anti-Por, Mosható Oculus Quest 2 Szilikon Védő Fedelet(Fekete)

Buyers rating:
HUF 899.10

Áruk mennyisége

Egyedi Design : A védő fedél Oculus Quest 2 Fülhallgató honeycomb design, puha prémium szilikon ami gyönyörű, de praktikusHatékony Védelem : Oculus Quest 2 elülső fedelet tartja a VR headset a karcolásoktól, illetve a por, csökkenti a kopást.Ez szorosan illeszkedik anélkül, remeg, vagy esik.Nyomkövető Érzékelő Távolság : VR Shell teljesen diszkrét, hogy a kamera nyomon, miközben megakadályozza kár minden szögből nem blokkolják.Hatékony Hűtés Lyuk : Biztonságos thermo-műanyagok, szellőztetés 4 kritikus szakaszok biztosítja, hő diszperziós fordul elő, megszakítás nélküli játék közben ülés.Könnyen tisztítható : Oculus Quest 2 első shell borító mosható, gyorsan szárad.Részletek : Szín : Fekete,Piros,Szürke,Kék,Átlátszó Anyag : Szilikon Alkalmazandó Modell : Oculus Quest 2 Funkció : 【Egyedi Design】A termék kifejezetten a Oculus Quest 2,használjuk a honeycomb line design, ami nem csak elegáns, gyönyörű, hanem teljes mértékben védi a Oculus Quest 2 fülhallgató. 【Jó Védelmet】A jó minőségű szilikon anyag használják, hogy hatékonyan megvédje a Oculus Quest 2. tartsa tisztán, porálló, illetve vízálló.Ez megakadályozza a headset, hogy karcos, enyhén futottam, így kényelmesebb a játék során. 【Nem blokkolják】Üregképződéssel tervek készülnek, a megfelelő pozíció, amely nem blokkolja a játék jelet, aztán ott vannak a szellőzők lyukak, így nem kell aggódnia, túlmelegedés után, hosszú távú használatra. 【Nem Könnyű Őszi】Ez a második generációs termék.Mi volna a véleménye a különböző ügyfelek számára, hogy javítsa meg.Ez a termék nem fog könnyen, jobban védeni Oculus Quest 2, nagyon könnyű telepíteni. 【Könnyű súly】Készült speciális szilikon anyag, könnyű, nem növeli a feje súlyát.masszív, tartós, lehet használni a mosáshoz.A Csomag Tartalma : 1*Védőburkolat.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

lila pitypang PopSockets Cserélhető PopGrip
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

lila pitypang PopSockets Cserélhető PopGrip

Pop Grip a cserélhető top; kapcsoljuk ki a Pop Top újabb design, vagy távolítsa el teljesen a vezeték nélküli töltés képességeit (Nem kompatibilis az Apple Mag Safe vezeték nél

HUF 1.00
LUSTA-KEZÉT 3-Hurok Telefon Fogás - XL - Fekete
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

LUSTA-KEZÉT 3-Hurok Telefon Fogás - XL - Fekete

Segít megelőzni a fáradtság, kezem, pinky deformáció, illetve csökkenLehetővé teszi markolatingyenes HüvelykujjIngyenes használat kényelmét.Tökéletes túlélő felszerelést a

HUF 2.00