• Legutóbbi
Pletmin Autó pohártartó Telefon Mount: Univerzális Automatikus mobiltelefon Állni, Inni, Bontsa ki pohártartó a SUV | Autó

Pletmin Autó pohártartó Telefon Mount: Univerzális Automatikus mobiltelefon Állni, Inni, Bontsa ki pohártartó a SUV | Autó

Buyers rating:
HUF 2249.10

Áruk mennyisége

【Humanizált Design】 A legtöbb egyedi design a 3 in 1 autó kupa telefon jogosultja, hogy ez nem csak segít tartani a kupát, míg a vezetés, hanem segít a co-pilot tartani a kupátUgyanakkor, ez az autó pohártartó is tartsa a telefont navigálás közben.
【Támogatás Vastag Telefon Esetében】 alján ezt az autót, pohártartó bővítő célja egy háromszög alakú, ami nagyon stabil.Minden remeg megelőzhető, sőt mi több, a telefon tulajdonosa támogatja a otterbox, vastag esetben, így nem kell, hogy távolítsa el a eset használni.
【Magas Minőségű Anyag】 A fő anyag a kocsiból, pohártartó, az ABS, a pohártartó nagyon tartós, környezetbarát.Nem vagyok büdös szag, a termék kézhezvételétől számított.Annak érdekében, hogy javítsa a mobil telefon, mind a kupa vezetés közben, használjuk a szilikon anyag az a része, amely érinti a kupa, a mobil telefon.
【Egyetemes Kompatibilitási】 Ez a kocsi pohártartó alkalmas autók, kamionok, golfkocsik, stb.A telefon tulajdonosa kompatibilis az összes 2.1" képernyőn okostelefon.Teáscsésze kompatibilis méret 2.
【Szerszám-Mentes Telepítés】 behelyezése Után a pohártartó, csak fordítsd el a vane az óramutató járásával megegyező irányba, hogy bontsa ki a méretet az alsó adapter biztosítja az alap határozottan.Ha bármilyen kérdése vásárlás során, vagy használja, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi ad kielégítő választ 24 órán belül.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik