• Legutóbbi
INGCTON 3 az 1-ben Multi Töltő Kábel, Visszahúzható USB Töltő Kábel, Telefon Töltő,USB Adapter,Kompatibilis Minden 4-8 Okos Telefon.

INGCTON 3 az 1-ben Multi Töltő Kábel, Visszahúzható USB Töltő Kábel, Telefon Töltő,USB Adapter,Kompatibilis Minden 4-8 Okos Telefon.

Buyers rating:
HUF 1259.10

Áruk mennyisége

✅【Hogyan kell Használni ezt a Visszahúzható USB Kábel】A megfelelő használatával, ahogy Húz a mindkét végét az USB-kábellel meghosszabbíthatja, vagy vond visszaÍgy Kell húzni a mindkét oldalán a kábel kiterjeszteni, vagy vond vissza, vissza .Ez nem egy oldalra húz visszahúzható USB-kábel Kábel.Húzza csak az egyik oldalon, akkor könnyen törik a multi Töltő Kábel Roll. ✅【3 az 1-ben Multi Töltő Kábel】A Ingcton visszahúzható USB töltő kábel van egy 3 az 1-ben töltés fejét : Villám töltő port &USB-C-Típusú töltő port&Micro USB töltő port,Ami azt jelenti, hogy felelős a készülékek bármilyen USB Töltés Tere,Mint az Android, i OS, valamint bármely USB Töltő. ✅【Gyors Töltés & adatátviteli】 ez a három az egyben Töltő kábel,A kimeneti áram 3 A, amely biztosítja a nagy sebességű, biztonságos töltés.0 támogatja adatátvitel akár 480 Mbps.Támogatják a díjszabási adatátvitel egyszerre.Ez a behúzható töltő a tökéletes ajándék azok számára, akik javítani kell a termelékenység útközben. ✅【Beépített Telefon készenléti Design】Nem csak egy 3 az 1-ben Behúzható Telefon Vezeték, akkor is lehet használni, mint egy telefon tartó.Az egyszerű, beépített fogantyú teszi, hogy egy mobiltelefon álljon, ami lehetővé teszi, hogy élvezze a játékokat, videókat, valamint hívásokat a kihangosító. ✅【ÉRDEKEL, HOGY】Ha a termék megérkezik törött, vagy törött 6 hónapon belül, kérjük, forduljon közvetlenül Ingcton az elégedett megoldás.Más probléma, mint nem felelős, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.Őszintén érdekel, hogy minden ügyfél vásárlási élmény!. ✅【Hogyan kell Használni ezt a Visszahúzható USB Kábel】A megfelelő használatával, ahogy Húz a mindkét végét az USB-kábellel meghosszabbíthatja, vagy vond vissza.Így Kell húzni a mindkét oldalán a kábel kiterjeszteni, vagy vond vissza, vissza .Ez nem egy oldalra húz visszahúzható USB-kábel Kábel.Húzza csak az egyik oldalon, akkor könnyen törik a multi Töltő Kábel Roll. ✅【3 az 1-ben Multi Töltő Kábel】A Ingcton visszahúzható USB töltő kábel van egy 3 az 1-ben töltés fejét : Villám töltő port &USB-C-Típusú töltő port&Micro USB töltő port,Ami azt jelenti, hogy felelős a készülékek bármilyen USB Töltés Tere,Mint az Android, i OS, valamint bármely USB Töltő.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Blieta Kinetikus Állni, Hó, Zöld
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Blieta Kinetikus Állni, Hó, Zöld

Ez magában foglalja a mágneses i Pad tok i Pad 3 vagy 4 tökéletes az új kinetikállniKinetikállvány : stílusos, ez áll tartja a tablet fekvő vagy álló módban egy könnyű, kény

HUF 2.00