• Legutóbbi
Dinghose Fali Konzolok Kompatibilis Bose Surround Hangszórók 700,OmniJewel Életmód 650 Home Entertainment Rendszer (Fekete)

Dinghose Fali Konzolok Kompatibilis Bose Surround Hangszórók 700,OmniJewel Életmód 650 Home Entertainment Rendszer (Fekete)

Buyers rating:
HUF 1.33

Áruk mennyisége

【Kompatibilitási】- Fali konzol teljesen kompatibilis a Bose Surround Hangszórók 700, Életmód 650 Home Entertainment Rendszer 【Anyag】- Vas -, acél-feldolgozás, célja, hogy a diszkrét falra szerelés a Bose Surround Hangszórók 700. 【Telepítés】- Minden horgokkal készülnek, a lekerekített sarkok,érintse meg a sima, könnyen telepíthető. 【Csomag】- Értékesített, mint pár, minden szükséges hardver utasítás tartalmazza. 【Észre】-Ez nem egy termék, Bose, valamint a említése "Bose" csak annak bizonyítására, hogy a kompatibilitási ezt a terméket. 【Kompatibilitási】- Fali konzol teljesen kompatibilis a Bose Surround Hangszórók 700, Életmód 650 Home Entertainment Rendszer. 【Anyag】- Vas -, acél-feldolgozás, célja, hogy a diszkrét falra szerelés a Bose Surround Hangszórók 700. 【Telepítés】- Minden horgokkal készülnek, a lekerekített sarkok,érintse meg a sima, könnyen telepíthető. 【Csomag】- Értékesített, mint pár, minden szükséges hardver utasítás tartalmazza. 【Észre】-Ez nem egy termék, Bose, valamint a említése "Bose" csak annak bizonyítására, hogy a kompatibilitási ezt a terméket. 【Kompatibilitási】- Fali konzol teljesen kompatibilis a Bose Surround Hangszórók 700, Életmód 650 Rendszer 【Anyag】- Vas -, acél-feldolgozás, célja, hogy a diszkrét falra szerelés a Bose Surround Hangszórók 700. 【Telepítés】- Minden horgokkal készülnek, a lekerekített sarkok,érintse meg a sima, könnyen telepíthető. 【Csomag】- Értékesített, mint pár, minden szükséges hardver utasítás tartalmazza. 【Észre】- Ez nem egy termék, Bose, valamint a említése "Bose" csak annak bizonyítására, hogy a kompatibilitási ezt a terméket.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Védd Iroda + Töltés, 6ft
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Védd Iroda + Töltés, 6ft

Védd iroda + díj egy erős túlfeszültségvédő 4 USB töltő port, amely lehetővé teszi, hogy töltse fel a készülékek kényelmesen, biztonságosanHat túlfeszültség védett üzl

HUF 5189.40
Azonosító Kötegelő, 120, 6, Piros, 100/Eset
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Azonosító Kötegelő, 120, 6, Piros, 100/Eset

Címke nehéz berendezések valamint nagy részeHasználja a szín kód leltár.Címke nehéz berendezések valamint nagy része.Használja a szín kód leltár 6" 120# Piros Azonosító Kö

HUF 3.00