• Legutóbbi
BONAD Konyhai Szemetes 12L Nagy Szemetes Tároló Bin Konyha Nappali Smart Sensor Kuka Tartós Fém Szemetes Vödör (Szín : Szürke)

BONAD Konyhai Szemetes 12L Nagy Szemetes Tároló Bin Konyha Nappali Smart Sensor Kuka Tartós Fém Szemetes Vödör (Szín : Szürke)

Buyers rating:
HUF 7326.00

Áruk mennyisége

Kukákat modern forma, tartós, kényelmes módon kell tárolni, majd tartsa hulladék; lehet használni, újrahasznosítani a hulladékot vagy áruház, háztartási cikkek 【Anyag】A rozsdamentes acél külső hordó anyaga PP belső hordó, amely tartós, könnyen tisztítható. 【Intelligens indukciós kuka】25cm távolságra, a fedél automatikusan által megnyitott indukciós, majd a fedél zárva van a 7 másodperces késleltetés. 【Több indukciós módszer】Hullám, hajlítsa be térdét, majd rúgni.A különböző indukciós, automatikus megnyitása. 【Mindig nyitva van mód】Érintse meg a megnyit gombot, amikor gyakran kiselejtezése a szemét tartsa a fedél nyitva van.Kukákat modern forma, tartós, kényelmes módon kell tárolni, majd tartsa hulladék; lehet használni, újrahasznosítani a hulladékot vagy áruház, háztartási cikkek. 【Anyag】A rozsdamentes acél külső hordó anyaga PP belső hordó, amely tartós, könnyen tisztítható. 【Intelligens indukciós kuka】25cm távolságra, a fedél automatikusan által megnyitott indukciós, majd a fedél zárva van a 7 másodperces késleltetés. 【Több indukciós módszer】Hullám, hajlítsa be térdét, majd rúgni.A különböző indukciós, automatikus megnyitása. 【Mindig nyitva van mód】Érintse meg a megnyit gombot, amikor gyakran kiselejtezése a szemét tartsa a fedél nyitva van.Ez a kukába nyilatkozik a karcsú megjelenés, tökéletes irodák, lakások, nappali, kollégiumokban stb.Konyhai Kuka Beltéri Kuka, Szemetes Kosár Alkalmas Otthoni, Étterem, Fürdőszoba, Office Product neve : trash can Capacity : 12 LMaterial : rozsdamentes acél + PPSize : 28*20*38cm/11.96 inch Packing lista : 1* szemetet cannotes : 1. Kérjük, erősítse meg a méret szín vásárlás előtt. A terméknek nincs egyéb tételek, kivéve a kukába a képen. Méretek mért kézzel.Lehet, hogy a kis különbségek, ez normális, kérjük, tanulmányozza a tényleges méret, köszönöm. Az eltérés következtében a világítás, a képernyő, a szín a termék kissé eltérhetnek a kép, kérlek, értsd meg. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolatot e-mailben.Megoldja a problémát, amint lehetséges.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Volocron StrapGear Egyedi Közüzemi Heveder
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Volocron StrapGear Egyedi Közüzemi Heveder

Vonzó design tartalmaz forgatható kampó, hogy a spin 360 fok, még sima annyira, hogy ne szakadjon fel, vagy karcolja meg a felszereléstHorgok biztonságos a heveder rögzítő lyukak a

HUF 895.50
Sárga Polc Bin, 23-5/8L x 8-3/8W x 6 - H
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Sárga Polc Bin, 23-5/8L x 8-3/8W x 6 - H

✅ Cikkszám : Polc Tárolóban ✅ Súly Kapacitás : 50 kg ✅ Anyaga : Műanyag ✅ Származási ország (változhat) : Egyesült Államok.QSB214 YL Polc Bin, Sárga Szín, Tartalmaz Elv

HUF 3.33