• Legutóbbi
01 Fogas Klipek, Környezetbarát Nadrág Fogas Klipek Több Használja a Ruha Szoknya, a Nadrág(Fekete)

01 Fogas Klipek, Környezetbarát Nadrág Fogas Klipek Több Használja a Ruha Szoknya, a Nadrág(Fekete)

Buyers rating:
HUF 2.67

Áruk mennyisége

Több használ, akkor használja ezeket a pelyhesítő klipek, hogy tartsa a nadrágok, szoknyák, nyakkendő, sál, stbA stabil csúszásmentes fogak fogd a ruháidat, határozottan, nem deformálódik, vagy rozsda, tartós, ellenáll a mindennapi használat során.Nagyon alkalmas a szekrény, valamint a csomagolási mennyiség 10db, amelyek megfelelnek az igényeinek leginkább családok.Ezek a klipek készült pelyhesítő anyagok, a felület borítja, bársony anyag, környezetvédelem.Ezek a özönlött a klipek védi a ruhákat, nem sérült.Állítsa be a klip térköz, hogy megfeleljen a különböző méretű stílusú ruhákat.Több használ, akkor használja ezeket a pelyhesítő klipek, hogy tartsa a nadrágok, szoknyák, nyakkendő, sál, stb.A stabil csúszásmentes fogak fogd a ruháidat, határozottan, nem deformálódik, vagy rozsda, tartós, ellenáll a mindennapi használat során.Nagyon alkalmas a szekrény, valamint a csomagolási mennyiség 10db, amelyek megfelelnek az igényeinek leginkább családok.Ezek a klipek készült pelyhesítő anyagok, a felület borítja, bársony anyag, környezetvédelem.Ezek a özönlött a klipek védi a ruhákat, nem sérült.Állítsa be a klip térköz, hogy megfeleljen a különböző méretű stílusú ruhákat.Szolgáltatás : 1. Több használ, akkor használja ezeket a pelyhesítő klipek, hogy tartsa a nadrágok, szoknyák, nyakkendő, sál, stb. Ezek a özönlött a klipek védi a ruhákat, nem sérült.Állítsa be a klip térköz, hogy megfeleljen a különböző méretű stílusú ruhákat. Ezek a klipek készült pelyhesítő anyagok, a felület borítja, bársony anyag, környezetvédelem. A stabil csúszásmentes fogak fogd a ruháidat, határozottan, nem deformálódik, vagy rozsda, tartós, ellenáll a mindennapi használat során. Nagyon alkalmas a szekrény, valamint a csomagolási mennyiség 10db, amelyek megfelelnek az igényeinek leginkább családok.Specifikáció : Elem Típus : Fogas Clips Material : Pelyhesítő+Velvet Color : Black Weight : Kb.6 oz Csomag Lista : 10 x Fogas Clips Note : 1. Mert nincs ellenállás között bársony, bársony, kérem, ne mozgassa a özönlött a klip gyakran, hogy ne sértse meg a velvet a bársony fogas.

Az áru jellemzői

Item Type:
Hanger Clips
Material:
Flocking+Velvet
Color:
Black
Weight:
Approx. 159g / 5.6oz
Package List:
10 x Hanger Clips:
Note:
1. Because there is resistance between velvet and velvet, please do not move the flocking clip frequently, so as not to damage the velvet on the velvet hanger. If you want to change the position of the clips on the hanger, just take out the clips and connect them to another location.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Vásárlók, ahogy tetszik

InterDesign Formbu Szemetes, Bambusz
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

InterDesign Formbu Szemetes, Bambusz

85542 Jellemzők : Bambusz egy nagyon megújuló erőforrás Fombu gyűjtemény.Nyitva Típusa : Nyílt Tetején.Dekoratív : Igen.Méretek : Teljes Magasság fentről lefelé : 10.Teljes S

HUF 2831.40