• Legutóbbi
Fogas Tároló Állvány, Többfunkciós Hordozható Vas Háztartási piszkafa Tároló Állvány Jogosultja Állni Szervező(17 x 13 x 27 cm)

Fogas Tároló Állvány, Többfunkciós Hordozható Vas Háztartási piszkafa Tároló Állvány Jogosultja Állni Szervező(17 x 13 x 27 cm)

Buyers rating:
HUF 1088.10

Áruk mennyisége

✓ A dupla tároló üzemmódban ment a haza tér, hatékonyan, a lógó tárolási mód kényelmes hagyva segítségével bármikor; a vízszintes tárolási mód befogadóképessége több fogasok megmenteni több időt ✓ Kétsoros kialakítás, két rúd használható lóg fogasok, vagy használni, mint kezelni, könnyen mozgatható, illetve sokkal kényelmesebb a használata. ✓ Gyakorlati haza fogas tároló állvány, hogy a fogasok tiszta, rendezett, könnyen venni a boltban, ha nem használja. ✓ A stabil bázis kialakítása miatt az elhelyezés stabilabb, lekerekített sarkok, nem sorja, illetve biztonságosabb a használata. ✓ Készült magas minőségű, vas anyag, precíziós hegesztés, erős, tartós, magas hőmérsékletű fényezés, nem könnyű a rozsda.Szolgáltatás : 1. Kiváló minőségű vas anyag, precíziós hegesztés, erős, tartós, magas hőmérsékletű fényezés, nem könnyű a rozsda. A stabil bázis kialakítása miatt az elhelyezés stabilabb, lekerekített sarkok, nem sorja, illetve biztonságosabb a használata. Gyakorlati haza fogas tároló állvány, hogy a fogasok tiszta, rendezett, könnyen venni a boltban, ha nem használja. Kétsoros kialakítás, két rúd használható lóg fogasok, vagy használni, mint kezelni, könnyen mozgatható, illetve sokkal kényelmesebb a használata. A dupla tároló üzemmódban ment a haza tér, hatékonyan, a lógó tárolási mód kényelmes hagyva segítségével bármikor; a vízszintes tárolási mód befogadóképessége több fogasok megmenteni több időt.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Fogas Tároló Állvány Anyaga : Vas Termék Méret : Kb. 17 x 13 x 27 cm / 6.1 oz Csomag Lista : 1 x Fogas Tároló Állvány Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 0-2 cm-es hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik