• Legutóbbi
Fdit Hinta Mágneses Horog, Nincs Fúrás Kell 0-15 kg Mágneses Lengő Horog 180° Nappali Office (Nikkel Szín)

Fdit Hinta Mágneses Horog, Nincs Fúrás Kell 0-15 kg Mágneses Lengő Horog 180° Nappali Office (Nikkel Szín)

Buyers rating:
HUF 6651.00

Áruk mennyisége

Kis Méret : A mágneses horog egy kisebb méretű, magas szívóerő, amely maximalizálja a szívóerő, amikor csatolt függőlegesen kell az anyag szembeStabil Kivitelben : Ez a horog egy stabil mágneses kivitelben.Ez egy prémium neodímium mágnes kampó szervezet, installáció, dekoráció, valamint tároló.Dekorációs Képesség : Ez a kis horog van egy bizonyos dekoratív képesség, amely a haza lehet integrálni a többi dekoráció, nagyon szép.Könnyű Eltávolítani : A mágneses horgok könnyen eltávolítani, illetve tökéletes minden kis helyet, segít tároló, valamint könnyű hozzáférés, ezek a mágneses horgok illenek.Nincs Fúrás Kell : Mint egy mágneses horog, természetesen nem kell, hogy lyukat fúrni, amikor használja, így lesz kényelmesebb önnek, hogy működik, ha használja többször.Kis Méret : A mágneses horog egy kisebb méretű, magas szívóerő, amely maximalizálja a szívóerő, amikor csatolt függőlegesen kell az anyag szembe.Stabil Kivitelben : Ez a horog egy stabil mágneses kivitelben.Ez egy prémium neodímium mágnes kampó szervezet, installáció, dekoráció, valamint tároló.Dekorációs Képesség : Ez a kis horog van egy bizonyos dekoratív képesség, amely a haza lehet integrálni a többi dekoráció, nagyon szép.Könnyű Eltávolítani : A mágneses horgok könnyen eltávolítani, illetve tökéletes minden kis helyet, segít tároló, valamint könnyű hozzáférés, ezek a mágneses horgok illenek.Nincs Fúrás Kell : Mint egy mágneses horog, természetesen nem kell, hogy lyukat fúrni, amikor használja, így lesz kényelmesebb önnek, hogy működik, ha használja többször. Stabil Kivitelben : Ez a horog egy stabil mágneses kivitelben.Ez egy prémium neodímium mágnes kampó szervezet, installáció, dekoráció, valamint tároló. Könnyű Eltávolítani : A mágneses horgok könnyen eltávolítani, illetve tökéletes minden kis helyet, segít tároló, valamint könnyű hozzáférés, ezek a mágneses horgok illenek. Kis Méret : A mágneses horog egy kisebb méretű, magas szívóerő, amely maximalizálja a szívóerő, amikor csatolt függőlegesen kell az anyag szembe. Nincs Fúrás Kell : Mint egy mágneses horog, természetesen nem kell, hogy lyukat fúrni, amikor használja, így lesz kényelmesebb önnek, hogy működik, ha használja többször.

Az áru jellemzői

Item Type:
Magnetic Swing Hook
Material Grade:
N35
Working Temperature:
80℃
Curie Temperature:
460℃
Specification:
180° G25
Pull Off Force:
0-15kg
Package List:
6 x Swing Magnetic Hook:
Note:
1. When the magnets can't be separated from each other, it is recommended to push the wrong way, do not pry hard.:
2. Strong magnets should be kept away from iron and easily magnetized objects, such as monitors, bank cards, computers, TV, phones, etc.:
3. Strong magnets should be stored in a dry, constant temperature environment, separated by plastic, wood, cardboard, foam, etc. and wrapped well.:

Vásárlók, ahogy tetszik

Szürke Polc Bin, 12L x 8-1/4W x 7H
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Szürke Polc Bin, 12L x 8-1/4W x 7H

✅ Cikkszám : Polc Bin ✅ Súly Kapacitás : 60 kg ✅ Anyaga : Műanyag ✅ Szín : Szürke ✅ Származási ország (változhat) : Egyesült Államok.SSB423 GY Polc Bin, Szürke Színű

HUF 1.67
1 Állítsa 12 Kocka Fekete Szervező Kabinet -INHA
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

1 Állítsa 12 Kocka Fekete Szervező Kabinet -INHA

Anyagi : ABS csatlakozók, PP Műanyag Panel Rozsdabizonyíték, Fém KeretSzín : Fekete Panelek.Méret Minden Kocka : (11.81)"" / (30 x 30 x 30)cmes (L x W x H).A termék Mérete : (35.T

HUF 1836.00