• Legutóbbi
MAHZA Horgok Kétoldalas Öntapadós Fali Kampó Fürdőszoba Képkeret Konzol Ragadós Fali Fogas Vízálló Lógó Horog Rögzített.

MAHZA Horgok Kétoldalas Öntapadós Fali Kampó Fürdőszoba Képkeret Konzol Ragadós Fali Fogas Vízálló Lógó Horog Rögzített.

Buyers rating:
HUF 7704.00

Áruk mennyisége

❃Könnyen tisztítható, de nem károsítja a felületet a fal *A nem-jelölés ragasztó anyag, a tökéletes ragasztás, csak maradj a fal kiszorítani a légbuborékokat, könnyű kézi művelet. *Széles körben használt fürdőszoba, konyha, beleértve a felső horog, hátizsák, horgok, kabát, horgok, kulcs, horgok, növény, horgok, törölközőt horgok, keret horgok. *Nagy teherbírású, legfeljebb 13. *Tartós, újrafelhasználható és nem esik ki. ❃Könnyen tisztítható, de nem károsítja a felületet a fal. *A nem-jelölés ragasztó anyag, a tökéletes ragasztás, csak maradj a fal kiszorítani a légbuborékokat, könnyű kézi művelet. *Széles körben használt fürdőszoba, konyha, beleértve a felső horog, hátizsák, horgok, kabát, horgok, kulcs, horgok, növény, horgok, törölközőt horgok, keret horgok. *Nagy teherbírású, legfeljebb 13. *Tartós, újrafelhasználható és nem esik ki.Jellemzők : kényelmes durable Product Categoryordinary hookmaterial PPshapesingle hookcolortransparent csat, átlátszó női bucklearticle number Mother lánya buckleweight capacity5kgstylemodern minimalista.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Vintography A Galéria Készlet
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Vintography A Galéria Készlet

Lógni alkotás, mint egy profi YOUHANGIT Tervező KészletHorgok elég erős a tükrök is!.Profi minőségű művészeti kép horgok lógó rendszer, így keretek mindig szintre...

HUF 1979.10