• Legutóbbi
Cipősszekrény többrétegű Egyszerű Háztartási Nappali, Hálószoba Többfunkciós Tároló cipősszekrény Papucs Keret (Szín : 602030cm-b)

Cipősszekrény többrétegű Egyszerű Háztartási Nappali, Hálószoba Többfunkciós Tároló cipősszekrény Papucs Keret (Szín : 602030cm-b)

Buyers rating:
HUF 1.00

Áruk mennyisége

*Többrétegű design, erős tároló, gyönyörű, tartós *Megvastagodott tányérok, hogy a tárgyak erősebb, hosszú élettartam. *Nagy pulton tervezés további tételek. *Stabil bázis kialakítása, nem könnyen karcolja meg a padlón. *Többrétegű design, erős tároló, gyönyörű, tartós. *Megvastagodott tányérok, hogy a tárgyak erősebb, hosszú élettartam. *Nagy pulton tervezés további tételek. *Stabil bázis kialakítása, nem könnyen karcolja meg a padlón.Stílus elhelyezése : gazdaságos Stílus : egyszerű, modern További jellemzők : szétszerelés Anyag : fa-alapú panel Fa-alapú panel típus : MDF / farostlemez Tippek : 1. Mivel a méret a termék mért kézzel, lesz egy hiba az 1-4cm, kérlek, bocsáss meg, köszönöm. Az oka, hogy különböző jeleníti meg, a szín a termék lehet némileg eltér a tényleges színét, kérlek, bocsáss meg nekem. A termék csak tartalmaz cipő állványok, más elemek csak akkor használható, felvétel hatások, kérlek, bocsáss meg nekem.Termékeink jó minőségű, jó ár.Ha bármilyen van szüksége, vagy kérdése van, kérem írjon nekem, mi fog válaszolni 24 órán belül.Üdvözöljük a boltban, van egy csomó új termékek vár rád!Boldog vásárolni.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik