• Legutóbbi
GINOYA 8 cm Melltartó szemetes zacskó, 3pcs Háló Mosás Táskák Úszó Lemezek, illetve hosszabbítót a Fehérnemű (Illik Egy-G Kupa)

GINOYA 8 cm Melltartó szemetes zacskó, 3pcs Háló Mosás Táskák Úszó Lemezek, illetve hosszabbítót a Fehérnemű (Illik Egy-G Kupa)

Buyers rating:
HUF 898.20

Áruk mennyisége

? MOSÁS VÉDI - ezekkel A háló mosás táskák, a melltartó védve van a kár ugorjanak egyéb ruházat, amíg a mosógépMeg is jó, a mosás, maszkok, zoknit, valamint a kis dolgok elvesztése nélkül. ? ELÉG NAGY - nagy méretű (8" x 8") bájaikat mossa táskák képes befogadni Egy-G kupa melltartó melltartó.Pedig 3pcs egy beállítva, akkor nem aggódom a sok melltartó, nincs hely, hogy az. ? Kétoldalas VÉDELMEZŐK Képest a műanyag keret, a háló mosoda zsák puha EVA úszó lemezek az alsó, felső, amely nem okoz pilling a melltartót.Ez lebegnek a top betöltő mosógép, védi a melltartót, hogy facsart. ? BIZTONSÁGOS ZÁRÁS & KÖNNYEN nyitható - Hely cipzár alatt a rugalmas érintse meg, ez megakadályozza a melltartó szemetes zacskó felnyitása, míg a mosógépben.A hosszabbítót, könnyen lehet, hogy húzza a cipzárt nélkül bejön. ? PRAKTIKUS AKASZTÓVAL LOOP - biztosítunk fogas hurok minden egyes fehérnemű, táska, ami kényelmes számodra, hogy kezét, hogy száraz mosás után.A finom háló lyukak apró, melltartó kapoccsal már nem fogott a lyukak, valamint megakadályozzák a szösz a bőröndbe.Találsz rendszeres mosás táskák nem a nagy melltartót?Gyakran elveszíti a zokni mosás után a mosodába?Ugye nehéz kinyitni a cipzár, a hosszú körmök?Próbáljuk meg a 8 cm Melltartó Mosoda Csomagokat.Ez lesz a nagyszerű segítője, hogy az életed.Alkalmazás : -A háló mosás táskák, akkor ne aggódj belegabalyodni vagy vesztes zokni. -Design 8"x8" a méret, a DDD-kupa melltartót végre szemetes zacskó tenni. -Alul-felül, vannak puha EVA úszó tányérok, hogy megvédje a melltartó formában nem fog ártani nekik. -Figyelembe véve, hogy néhány ember hosszú körmök, valamint a köröm, akkor adjunk hozzá egy hosszabbítót a cipzár húzni könnyebb. -Annak érdekében, hogy praktikus, szárítás, a fehérnemű, táska, van egy fogas hurok a kezét. -Mivel a finom háló, soha nem lesz semmilyen szösz a bőröndbe, meg a melltartó kapoccsal nem kap fogott a lyukakra.Műszaki adatok : Anyag : Poliészter, EVA Méret : 8" x 8" / 20 cm x 20 cm Szín : Fehér-Csomag Tartalma : -3pcs x Melltartó szemetes zacskó EMLÉKEZTETŐ JEGYZETEK : 1, Kérlek, tartsd távol őket a tűz.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik