• Legutóbbi
LIUSHI Kreatív Kabát Fali Akasztó Horog Haza Gyakorlati Fali Dekoráció Illeszkedő lakberendezés Domborít (Szín : Sötét Szín, Méret : A)

LIUSHI Kreatív Kabát Fali Akasztó Horog Haza Gyakorlati Fali Dekoráció Illeszkedő lakberendezés Domborít (Szín : Sötét Szín, Méret : A)

Buyers rating:
HUF 0.67

Áruk mennyisége

✿1A termék kézzel készült, a finom textúra, a felszínen, gyönyörű, kompakt, alkalmas a különböző haza jelenetek.Elérhető-ban különböző stílusok, s méretben.A szín elegáns, nagyvonalú, figyelembe véve a teljes jelentése, kézzel kirakott három-dimenziós, mint igaz elhelyezett, a haza, hogy támogassák a családi harmónia, kiemelve az íze az élet.Lehet helyezni a boltban, otthon, nappali, dolgozószoba, bejárat, stb. jelképezi, gazdagság, vagyon -, szerencsét hoz. ✿Használatával magas minőségű, környezetbarát anyagok, nem deformált, nem fakulnak, nem nedves.Figyelem minden részletre szobor, kiemelve az élénk háromdimenziós hatást. ✿Belső összetett szerkezet, szép szerkezet, a modern család, több egyszerű, természetes, elegáns, integrálható bármilyen otthoni környezet.A termék kézzel készült, a finom textúra, a felszínen, gyönyörű, kompakt, alkalmas a különböző haza jelenetek.Elérhető-ban különböző stílusok, s méretben.A szín elegáns, nagyvonalú, figyelembe véve a teljes jelentése, kézzel kirakott három-dimenziós, mint igaz elhelyezett, a haza, hogy támogassák a családi harmónia, kiemelve az íze az élet.Lehet helyezni a boltban, otthon, nappali, dolgozószoba, bejárat, stb. jelképezi, gazdagság, vagyon -, szerencsét hoz. ✿Használatával magas minőségű, környezetbarát anyagok, nem deformált, nem fakulnak, nem nedves.Figyelem minden részletre szobor, kiemelve az élénk háromdimenziós hatást. ✿Belső összetett szerkezet, szép szerkezet, a modern család, több egyszerű, természetes, elegáns, integrálható bármilyen otthoni környezet.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik