• Legutóbbi
Eguink Korszerűsített 2 csomag Kalap mosógép a Mosógép,Baseball Sapka Mosógép.Kalap Ketrecet, Mosógép, Meg lehet Tartani Kalapok Formában.

Eguink Korszerűsített 2 csomag Kalap mosógép a Mosógép,Baseball Sapka Mosógép.Kalap Ketrecet, Mosógép, Meg lehet Tartani Kalapok Formában.

Buyers rating:
HUF 1349.10

Áruk mennyisége

【Funkciók alkalmazások 】Ez a mosás lelet használt tisztítás, tárolás kalapokAmikor a tisztítás, akkor tegye ezt az eszközt, a mosógép vagy mosogatógép nélkül aggódik kalap deformáció.Ez is nagy használják, hogy megvédje a kalap alatt a mindennapi életben, valamint üzleti útra utazik.Ez a termék, nem kell aggódnia, kalap kárt. 【Szabadalmaztatott termék, egy új design】Ez egy új, frissített szabadalmi termék 2022-ben. Keresztül fejlődést, az innovációt, a szakmai team szentelni, kutatás, amelynek célja, hogy hozza ügyfeleink kedvező termék, avantgarde kivitel, átfogó funkciók, nagyon gyakorlatias. 【Tartsa a kalap alakja. 】Az egyedi design avant-garde. 10cm tér két oldalán a csúcs hatékonyan tartja a kalap alakja tökéletes radián.De a mérete az felső gombot alkalmas minden fajta kalapok lapos csúcs hullámos csúcs.A kalap lesz, biztosan formában új ezekkel a design elemek. 【Konszolidált szerkezet】6-csat design rendelkezik egy konszolidált, kiegyensúlyozott szerkezet ez a termék.Hogy a takarítás vagy a szervezet, mindig tartsa magát formában tartani a céget. 【Magas minőségű anyagok 】Magas színvonalú, környezetbarát anyagokat használnak.Tartós, rugalmas műanyag lehet tartani a sapka, hogy mindig formában, semmilyen körülmények között, valamint meghosszabbítja az élettartamot a kalapot.Nyissa meg az oldalon dupla csat laterális oldalon először, majd a hátsó dupla gombok segítségével, majd végre az első dupla gomb; 2.Szedjük szét a mosó 2 db; 3.Vedd fel a sapkát meg kell tisztítani, vagy tárolni a cilinder, és gomb minden dupla csat az első oldalon, oldalsó oldalsó vagy hátsó oldalán volt; 4.Nyomja meg a kalapját a kalaptartó gondosan, hogy illeszkedjen a formáját.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik