• Legutóbbi
ANYUFEI Szekrény, Fogas Ruhacsipesz 10db Vállfák a Ruhát, Rozsdamentes Acél Csipesz-Állvány Fogas Nadrág, Szoknya, Gyerek Ruha (Méret : B)

ANYUFEI Szekrény, Fogas Ruhacsipesz 10db Vállfák a Ruhát, Rozsdamentes Acél Csipesz-Állvány Fogas Nadrág, Szoknya, Gyerek Ruha (Méret : B)

Buyers rating:
HUF 2.00

Áruk mennyisége

Nem kell kerülgetni a ruhákat a szekrénybe!Ez segít maximalizálni a szekrény, miközben a rendet, rendezett!Megmenteni az ideje, hogy ruhát, mert akkor képes lesz arra, hogy megtalálja ruhák gyorsabban, egyszerűbben! 10db Vállfák A Ruhát, Rozsdamentes Acél Csipesz-Állvány Fogas Nadrág, Szoknya, Gyerek Ruhák.Termék Neve : Vállfák.A Termék Anyaga : Rozsdamentes Acél.A termék Mérete : 11*12 cm.Nem kell kerülgetni a ruhákat a szekrénybe!Ez segít maximalizálni a szekrény, miközben a rendet, rendezett!Megmenteni az ideje, hogy ruhát, mert akkor képes lesz arra, hogy megtalálja ruhák gyorsabban, egyszerűbben!. 10db Vállfák A Ruhát, Rozsdamentes Acél Csipesz-Állvány Fogas Nadrág, Szoknya, Gyerek Ruhák.Termék Neve : Vállfák.A Termék Anyaga : Rozsdamentes Acél.A termék Mérete : 11*12 cm. 10db Vállfák A Ruhát, Rozsdamentes Acél Csipesz-Állvány Fogas Nadrág, Szoknya, Gyerek Ruha Termék Neve : Ruhát Hangers Product Anyaga : Rozsdamentes Steel Product Méret : 11*12cm Product Csomag : OPP Bag Package tartalma : 10*Ruhákat Hangers Note : Anélkül, hogy az eredeti színes doboz,használjuk, PE vagy bubble bag, hogy a csomagolás is megvédeni is.Ha az elem sérült, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba először is azonnal, mielőtt visszajelzés, köszönöm a understanding Due, hogy kezét intézkedés, a méret lehet, 1-4 cm error Due Különböző Monitor, a szín lehet difference Only a tartalmát a fenti csomag, nem más termékek. Kérem, engedje meg, manuális mérési hibát okozhat, 1-3mm.Győződjön meg róla, hogy nem bánja, mielőtt triggering2. A színe lehet, hogy más különbségek, kérlek, értsd meg.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik