• Legutóbbi
JEONSWOD 5db/Csomag Felfújható piszkafa Összecsukható Kreatív Fogas Nyom nélkül Forgatható Ruha Tároló Tulajdonosa (Szín : Kék)

JEONSWOD 5db/Csomag Felfújható piszkafa Összecsukható Kreatív Fogas Nyom nélkül Forgatható Ruha Tároló Tulajdonosa (Szín : Kék)

Buyers rating:
HUF 21940.20

Áruk mennyisége

Nincs több rendetlenség halom ruha a szekrénybenfelfújható piszkafa funkció egy super slim design segítségével maximalizálhatja a szekrény miközben ez tiszta, rendezett.El is mentheti az idő az öltözködés, mint ön képes lesz arra, hogy megtalálja a ruhák gyorsabban, egyszerűbben.Alkalmas : a szálloda, iroda, kültéri, stb.A lekerekített, kontúros vállad segítse a ruhát tartsa a formáját.Anyag : PVCSpecification : 44.87inch No több rendetlen halom ruha a szekrényben.felfújható piszkafa funkció egy super slim design segítségével maximalizálhatja a szekrény miközben ez tiszta, rendezett.El is mentheti az idő az öltözködés, mint ön képes lesz arra, hogy megtalálja a ruhák gyorsabban, egyszerűbben!Alkalmas : a szálloda, iroda, kültéri, stb.A lekerekített, kontúros vállad segítse a ruhát tartsa a formáját.Csomag Tartalmazza : 1set x felfújható ruhát hanger Note : lehet 2-3cm hibák dimenzió adatok miatt tiszta kézi mérés.Ott talán kissé szín különbség oka, hogy különböző fény-monitor hatása.Description Made az anyag hosszú idő, tartós használatra.Nagyon egyszerű, hogy vonja vissza, ha szükséges ahhoz, hogy a vonal vissza az ügyet az egyszerű tároláshoz.Akasztó nedves fürdőruhát, baba ruhák, finom, hogy nem lehet gépben szárítani.Nagy kívül bármely otthon, hotel, beltéri & szabadban, mosókonyha.

Az áru jellemzői

44.5x20cm/17.52x7.87inch:
No more messy piles of clothing in your cabinet.:
inflatable clothes hanger feature a super slim design to help you maximize your closet space while making it tidy and organized.:
You can also save time on dressing as you will be able to find your clothes faster and easier!:
Suitable for:
for hotel, office, outdoor, etc.
The rounded, contoured shoulders help your clothes maintain their shape.:
Package Include:
1set x inflatable clothes hanger
Note:
There might be 2-3cm errors of dimension data due to pure manual measurement.:
There might be slightly color difference due to different light and monitor effect.:
Description:
Made of material for long time and durable use. Very easy to retract if needed to move the line back to its case for easy storage. Used for hanging wet bathing suits, baby clothes, delicate that can't be machine dried. Great addition to any home, hotel, indoors & outdoors, laundry room. :

Vásárlók, ahogy tetszik