• Legutóbbi
PIFUDE Karácsonyi Díszek, Mikulás, az Éneklés, a Tánc Hangszerek újévi Ajándékok a Gyermekek Karácsonyi Díszek (Színes : 5)

PIFUDE Karácsonyi Díszek, Mikulás, az Éneklés, a Tánc Hangszerek újévi Ajándékok a Gyermekek Karácsonyi Díszek (Színes : 5)

Buyers rating:
HUF 1.00

Áruk mennyisége

1 Kreatív plüss Mikulás dizájn, amely létrehozhat egy Karácsonyi hangulatot. Mikulás játszhat hangszerek, ami nagyon érdekes. Nagy ajándék, hogy a barátaim, a családom is lehet használni, mint dekoráció. Alkalmas mindenféle jelenetek, nem csak Karácsonykor. Cégünk garantálja a termék minőségét, miközben garantálja a sebesség, ha kétségei vannak, akkor forduljon hozzánk át , mi biztosítja a legőszintébb szolgáltatás. Kreatív plüss Mikulás dizájn, amely létrehozhat egy Karácsonyi hangulatot. Mikulás játszhat hangszerek, ami nagyon érdekes. Nagy ajándék, hogy a barátaim, a családom is lehet használni, mint dekoráció. Alkalmas mindenféle jelenetek, nem csak Karácsonykor. Cégünk garantálja a termék minőségét, miközben garantálja a sebesség, ha kétségei vannak, akkor forduljon hozzánk át , mi biztosítja a legőszintébb szolgáltatás.Anyag : plush Features : aranyos, kreatív, az éneklés, a tánc, movable Santa magasság : 30cm/11.81 a, szélesség : 10cm/3.)megjegyzések : Mivel a különböző világítás, a képernyő , a szín, a tétel lehet, hogy kicsit más a kép.Kérem, engedje meg, kis méretű különbségek miatt más kézi mérések.A csomag tartalmazza : 1 x Mikulás Játék (Nem Elemeket).

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Hallmark Emlék Dísze A Karácsonyi Belle 2000
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Hallmark Emlék Dísze A Karácsonyi Belle 2000

Emlék Dísz által Gyártott FémjelziEmlék Dísz által Gyártott Fémjelzi.Páratlan művészi, illetve kivételes részlet, minden ünnepi, gyűjthető Emlék Dísz készült évek óta

HUF 3.00