• Legutóbbi
Szalon Sampon Párna, Haj Mosás Nyak Többi, Kényelmes Mosás, Vágás Haj

Szalon Sampon Párna, Haj Mosás Nyak Többi, Kényelmes Mosás, Vágás Haj

Buyers rating:
HUF 2.67

Áruk mennyisége

Elfogadása PVC anyag biztonságos, tartós, de nem okoz deformáció, vagy magas hőmérséklet, vagy alacsony hőmérséklet, így használja továbbEgyedi siamesed design megfelel a sampon bowl, ami nem csak megakadályozhatja, hogy lecsússzon, hanem biztosítja az ügyfelek extreme comfort, amikor a haj mosás.Gyönyörű kivitelezés, ami kellemetlen, hogy kárt bontás, amely garantálja, nincs szükség javításra.Tömör, hordozható stílus, könnyen használható, kényelmes kerül sor.Tökéletesen illeszkedik minden szakmai szalon sampon tálak, ideális azok számára, akik szívesebben a hajat mosni azzal, hogy hazudok.Elfogadása PVC anyag biztonságos, tartós, de nem okoz deformáció, vagy magas hőmérséklet, vagy alacsony hőmérséklet, így használja tovább.Egyedi siamesed design megfelel a sampon bowl, ami nem csak megakadályozhatja, hogy lecsússzon, hanem biztosítja az ügyfelek extreme comfort, amikor a haj mosás.Gyönyörű kivitelezés, ami kellemetlen, hogy kárt bontás, amely garantálja, nincs szükség javításra.Tömör, hordozható stílus, könnyen használható, kényelmes kerül sor.Tökéletesen illeszkedik minden szakmai szalon sampon tálak, ideális azok számára, akik szívesebben a hajat mosni azzal, hogy hazudok. Elfogadása PVC anyag biztonságos, tartós, de nem okoz deformáció, vagy magas hőmérséklet, vagy alacsony hőmérséklet, így használata longer2. Gyönyörű kivitelezés, ami kellemetlen, hogy kárt bontás, amely garancia nincs szükség repair3. Egyedi siamesed design megfelel a sampon bowl, ami nem csak megakadályozhatja, hogy lecsússzon, hanem biztosítja az ügyfelek extreme comfort, amikor egy hajszál washing4. Tömör, hordozható stílus, könnyen használható, kényelmes, hogy carried5. Tökéletesen illeszkedik minden szakmai szalon sampon tálak, ideális azok számára, akik szívesebben a hajat mosott lying Specification : Leírás : jó minőségű sampon tál párna a bázis vonzó, hogy több, a vásárlók egy fodrászszalon.A párna jó választás neked.Elfogadása PVC anyag biztonságos, tartós, hosszú távú használatra.Gyönyörű kivitelezés, ami kellemetlen, hogy kárt bontás garancia nyújtása nincs szükség javításra.

Az áru jellemzői

Description:
A good quality shampoo bowl cushion is the base of appealing to more customers for a hair salon. Our cushion is a nice choice to you. Adopting PVC material that is safe, durable for long term use. Exquisite workmanship, which is uneasy to damage and breakdown providing a guarantee with no need for repair. Unique siamesed design conforms to your shampoo bowl, which not only can prevent from slipping, but also provides your customers extreme comfort when doing a hair washing. Such a wonderful item, why not look at it now?:
Features:
Adopting PVC material that is safe, durable, and will not cause deformation by either high temperature or low temperature so as to use longer. :
Exquisite workmanship, which is uneasy to damage and breakdown, providing guarantee with no need for repair. :
Unique siamesed design conforms to your shampoo bowl, which not only can prevent from slipping, but also provide your customers extreme comfort when doing a hair washing. :
Concise and portable style is easy to be used and convenient to be carried. :
Perfectly fit for all professional salon shampoo bowls, ideal for those who prefer to have their hair washed by lying.:
Specifications:
Material:
PVC
Color:
Black
Front Cushion Size:
Approx. 12.5 * 9 * 9cm / 4.9 * 3.5 * 3.5inch
Back Cushion Size:

Vásárlók, ahogy tetszik

Tagok Mark Epsom Só (7 LB)
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Tagok Mark Epsom Só (7 LB)

Tagok Mark Epsomi Sót (magnézium szulfát) 7 LBLehet használni, mint a műtrágya a kertben.arra szolgál, mint egy hatékony szervezet áztassa enyhíti a fájdalmat a kisebb ránduláso

HUF 450.90