• Legutóbbi
Salmue 2 Típusú Tetoválás Utáni Krém, Tetoválás Helyreállító Gyógyító Krém, Hidratáló bőrápoló Után Tetoválás Javítása Tartozék(15g)

Salmue 2 Típusú Tetoválás Utáni Krém, Tetoválás Helyreállító Gyógyító Krém, Hidratáló bőrápoló Után Tetoválás Javítása Tartozék(15g)

Buyers rating:
HUF 667.80

Áruk mennyisége

A természetes összetevők, biztonságos, nem mérgező, illetve ártalmatlanGyors gyógyulás, valamint megtartja a nedvességet, tartsd meg a tetoválás ép.A tetoválás utáni krém rendkívül hatékony bőrápoló, egy nagyon biztonságos, vegán készítmény.Intenzíven hidratálja, finoman tisztít, valamint védi a tetovált bőr.A tetoválás utáni krém ajánlott, hogy a tetoválás művészek.Hordozható méretű, kényelmes tárolására.Leírás : Ez a termék, tiszta megfelelően hidratálja a bőrt után a tetoválás.Enyhe hozzávalók, semmi rosszat nem izgatja a bőrt.Ez által ajánlott tetoválás művészek. Ez által ajánlott tetoválás művészek. A természetes összetevők, biztonságos, nem mérgező, illetve ártalmatlan. Ez rendkívül hatékony bőrápoló, egy nagyon biztonságos, vegán készítmény. Intenzíven hidratálja, finoman tisztít, valamint védi a tetovált bőr. Gyors gyógyulás, valamint megtartja a nedvességet, Tartsd meg a tetoválás ép. Megakadályozhatja, hogy a heg, csökkenti a gyulladást, javítás, sérült bőrt, javítja a színét tetoválás. Hordozható méretű, kényelmes tárolására.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Forma : kerek Elem Típus : Tetoválás Utáni Krém Nettó Tartalom : 10g / 15g (Opcionális) Csomag Súlya : Kb.25g Funkció : Tetoválás bőr javítás Csomag Tartalmazza : 1 x Tetoválás Utáni Krém.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik