• Legutóbbi
2L Hidratálás Húgyhólyag szivárgásmentes Víztározó Táska Vízhatlan TPU Víz Tartály Kemping Túrázás, Hegymászás, Túrázás

2L Hidratálás Húgyhólyag szivárgásmentes Víztározó Táska Vízhatlan TPU Víz Tartály Kemping Túrázás, Hegymászás, Túrázás

Buyers rating:
HUF 3329.10

Áruk mennyisége

?【Anyag】A folyadékpótlás húgyhólyag készült kiváló minőségű PE, EVA anyagból, felszerelt TPU ivóvíz tömlő, kopásálló, korrózióálló, valamint nem sajátos illataEz egy ideális víz feltöltését berendezés, hogy tartsa a nedvességet, amikor a szabadban élő. ?【Víz Flow Control】A harapás van szerelve, KI/BE szelep ellenőrzése, hogy a víz jön ki, csak harapni a fúvóka cső szívni a vizet, a harapási ereje, hogy ellenőrizzék a méret a víz áramlását.A kapcsoló szelep, hordozható dupla tömítés bilincs tökéletes design. ?【Széles Szája Design】A széles száj design a tetején könnyen hozzá víz, jég, különböző sportitalok, kézzel vagy ecsettel könnyedén érintse meg a belső hidratálás víz húgyhólyag tisztítására. ?【Könnyen Használható】A fúvókát van felszerelve, porvédő, hogy megakadályozza a por bejutását.Távolítsa el a port fedél, nyitva a kapcsoló szelep, majd óvatosan harap a fúvókát a fogak vizet inni. ?【Hordozható Méret】A víz táska 2 L(39*18 cm), amely kompatibilis a legtöbb hátizsákok.Víztározó táska ideális berendezés futás, séta, túrázás, hegymászás, utazik, illetve egyéb szabadtéri tevékenységekhez.DESCRIPTIONHydration húgyhólyag alkalmas a felhasználásra, egy hátizsákban.A víz táska van felszerelve, 100cm hosszú, puha ivóvíz cső, amely megkönnyíti az ivóvíz is, ha ez kerül a hátizsák, időben feltölteni egy kis mennyiségű víz sokszor nyújtanak kényelmes ivóvíz kültéri sportolók, enyhíti a fáradságot, hogy a vizes palackot, majd nyissa meg a palack kupakját, sok-szor, könnyen, hogy igyon egy kis mennyiségű víz sokszor.Műszaki adatok : Név : Hidratálás Bladder Color : Blue Material : TPUWater cső anyaga : PVCCapacity : 2 LRecommended Víz hőmérséklet : -20℃ 50 ° c/-4°F-122°FStraw Hossza : 100cm Size : 39*18cm Single súly : 260g Features : Nagy kapacitású, könnyen carry Suitable : Futás, túrázás, hegymászás, kerékpározás, kemping stb.A CSOMAG TARTALMAZZA : 1 x Összecsukható Ivóvíz Táska MEGJEGYZÉSEK : Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Kérjük, értem, köszönöm.

Az áru jellemzői

Name:
Hydration Bladder
Color:
Blue
Material:
TPU
Water pipe material:
PVC
Capacity:
2L
Recommended Water temperature:
-20℃ to 50℃/-4°F to 122°F
Straw Length:
100cm
Size:
39*18cm
Single weight:
260g
Features:
Large capacity, easy to carry
Suitable for:
Running, hiking, climbing, cycling, camping etc.
PACKAGE INCLUDED:
1 x Collapsible Drinking Water Bag :
NOTES:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Please understand, thank you.:

Vásárlók, ahogy tetszik

Nagy Ágnes Lábnyom a 2021 Tigris Fal UL Sátrak
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Nagy Ágnes Lábnyom a 2021 Tigris Fal UL Sátrak

NylonSÁTOR KOMPATIBILITÁS Pályán az ÚJ 2021 Tigris Fal UL2 Megoldás Festék sátor (pedig mtn GLO változat) a Tip Lok sátor csatok Nem kompatibilis a régebbi verziói a Tigris Fal.

HUF 2.33
Hultafors 380020 GK nagy teljesítményű Kés
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Hultafors 380020 GK nagy teljesítményű Kés

Az élvonalbeli már kihegyezett dupla szélén irányból egy végső célt szolgálja a bőr PróbálkozottA tok lehet csatolni mindkét övet, meg egy gombot a munkaruha.Az élvonalbeli m

HUF 6381.00