• Legutóbbi
CACTIYE Kerítés Horgok számára Ütő Táskák, valamint vizes Palackot Tartsa A Baseball Berendezés, Tiszta, Rendezett (Fekete, 3)

CACTIYE Kerítés Horgok számára Ütő Táskák, valamint vizes Palackot Tartsa A Baseball Berendezés, Tiszta, Rendezett (Fekete, 3)

Buyers rating:
HUF 629.10

Áruk mennyisége

【KÜLÖNLEGES DESIGN】A Kerítés Horog tökéletes részére tartás a baseball berendezések le a földre, majd az útbólEzek a horgok tökéletes lógni softball táskák, ütő táskák, tenisz táska, pickleball zsákok, kesztyűk, vizes Palack, vagy egyéb kiegészítők. 【KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ 】kicsi, könnyű, könnyen elfér a táskában.könnyen csatolni kerítések, hálók, ágai,kerékpár visszapillantó tükör zárak zárva, hogy biztosítsa a felszerelést.A telepítés néhány másodpercet vesz igénybe. 【TARTÓS】 A kerítés Horgok jön egy kiváló minőségű 2.5" rozsdamentes acél karabiner 2,9" fém karabiner, D gyűrű .mindkét anyag tartós, kopásálló, illetve szilárd, a fém csat alkatrész csiszolt, sima.A strapabíró vászon csík van megerősített varrás a nagyobb tartósság,anélkül, hogy a tüskék pedig furcsa szag, így használhatja őket bizalommal. 【Öltöny 】 Minden easures 11", hossza ,minden zsákban 3 darab.Ez elegendő mennyiség ahhoz, hogy a mindennapi használat során, majd csere.Én, Ha bármilyen probléma,kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, mi megoldjuk neked 24 órán belül. 【KÜLÖNLEGES DESIGN】A Kerítés Horog tökéletes részére tartás a baseball berendezések le a földre, majd az útból.Ezek a horgok tökéletes lógni softball táskák, ütő táskák, tenisz táska, pickleball zsákok, kesztyűk, vizes Palack, vagy egyéb kiegészítők. 【KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ 】kicsi, könnyű, könnyen elfér a táskában.könnyen csatolni kerítések, hálók, ágai,kerékpár visszapillantó tükör zárak zárva, hogy biztosítsa a felszerelést.A telepítés néhány másodpercet vesz igénybe. 【TARTÓS】 A kerítés Horgok jön egy kiváló minőségű 2.5" rozsdamentes acél karabiner 2,9" fém karabiner, D gyűrű .mindkét anyag tartós, kopásálló, illetve szilárd, a fém csat alkatrész csiszolt, sima.A strapabíró vászon csík van megerősített varrás a nagyobb tartósság,anélkül, hogy a tüskék pedig furcsa szag, így használhatja őket bizalommal. 【Öltöny 】 Minden easures 11", hossza ,minden zsákban 3 darab.Ez elegendő mennyiség ahhoz, hogy a mindennapi használat során, majd csere.Én, Ha bármilyen probléma,kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, mi megoldjuk neked 24 órán belül.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

STX Lacrosse Párbaj II. Íjjal Fejét
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

STX Lacrosse Párbaj II. Íjjal Fejét

Úgy tervezték, hogy az elit faceoff játékosSebesség Kanál növeli a lepattanó játszani a X Játékos preferált flex zónák az optimális arcle mozgását.Frissítve rövidített to

HUF 2.33
Karakal PU Super Grip - 1 Tucat, különböző Színben
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Karakal PU Super Grip - 1 Tucat, különböző Színben

A formula frissült, hogy egy Vastagabb, Tackier, Puhább felületA formula frissült, hogy egy Vastagabb, Tackier, Puhább felület.Bevezetett, több mint húsz évvel ezelőtt, a KARAKAL P

HUF 4320.00