• Legutóbbi
YZFSM Fanny Csomagok, a Nők, Férfiak, Divat Derék Csomag Kis Öv, Táska, Női, Állítható Pánt, Bum Táska, Jóga, Futás, Túrázás Edzés (Fekete)

YZFSM Fanny Csomagok, a Nők, Férfiak, Divat Derék Csomag Kis Öv, Táska, Női, Állítható Pánt, Bum Táska, Jóga, Futás, Túrázás Edzés (Fekete)

Buyers rating:
HUF 0.33

Áruk mennyisége

【Magas Qulity Anyag/Upgrade Verzió】YZFSM divat fanny csomag számos funkciója más, mint a többi termékKészült tartós, vízálló nylon anyagból, puha, könnyű, tartós, kopásálló, vízálló, könnyen tisztítható, nem pedig könnyen elhalványul. Első, a derékon ajánlat cserélhető kulcstartó, hogy elbír minden kis kívánt elemeket.Ráadásul úgy tervezték, dupla rekeszes, hogy biztosítja a tágas tér, hogy tartsa a további elemek, mint például a pénztárca, kulcs, telefon, comestics stb. 【Jóga Stílus】Minden Jóga Szerelmese, aki használt YZFSM derék tasakot, mondja el nekünk : a derékon biztosan tökéletesen megfelelő a Jóga.Nem fogadnak el olyan sok mindent, hogy a jóga, mint régen.Most csak egy YZFSM övtáska, valamint könnyen megy a jóga.Eközben YZFSM nyújt a különböző színek közül választhat, akkor illik a öltözködési stílus. 【Nagy Kapacitású】- Két Belső rekesz (egy nagy hálós zseb + két kis hálós zseb + három kártya zsebbel + egy kis zseb + egy cipzáras hálós zseb) képes tárolni pénztárca, telefon, útlevél, SZEMÉLYI, kulcsok, fejhallgató, napszemüveg comestics stb, hátul cipzáras zseb tárolja extra fontos kellék. 【Állítható Pánt & Cserélhető Kulcstartó】 - Hossza 31.8" (beleértve a derékon), könnyen, gyorsan beállíthatja, hogy bármilyen hosszúságú kell, rendelkezésre áll, mint övtáska, mellkasi táskát, kors táska.A derék csomagot kínál egy cserélhető kulcstartó szíj, ami több, kényelmes szállítására, de azt is hozzáteszi, a karaktert pedig a divat. 【Különböző Alkalmakkor & Ajándék Ötlet】 amit nők, férfiak, lányok, vagy a fiúk.De akkor illik ez az öltözködési stílus.Alkalmas edzés, futás, túrázás, hegymászás, utazás, vásárlás, kutyasétáltatás, vagy zenei fesztiválok is tökéletes születésnapok, Hálaadás, Karácsony, szilveszter, stb.YZFSM derékon kell egy jó választás tartani keze szabad, ha nem akarod cipelni sok elem lesz.Ennél is fontosabb, ez is egy jó ötlet, mint egy születésnap, évforduló ajándék a szeretője. 【Magas Qulity Anyag/Upgrade Verzió】YZFSM divat fanny csomag számos funkciója más, mint a többi termék.Készült tartós, vízálló nylon anyagból, puha, könnyű, tartós, kopásálló, vízálló, könnyen tisztítható, nem pedig könnyen elhalványul.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Odyssey Fehér FORRÓ OG Női Igaz Putter
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Odyssey Fehér FORRÓ OG Női Igaz Putter

[Típus] Kalapács Típ[Forma] #7 Dupla Ventillátor [Loft] 3 Fok [Hazugság Szög] 70 FokosTengely : Acél [Hossz] 32 hüvelyk.M OG Slim Navy / Fehér Markolat (Kb.Fej Anyaga : Rozsdamentes

HUF 16505.10