• Legutóbbi
SYCOOVEN 6db Trambulin Burkolat Pole-Kap - 1.26 Trambulin Műanyag védőburkolat a Lapos Acél Lemez Felső Gyűrű Rendszer(Fekete)

SYCOOVEN 6db Trambulin Burkolat Pole-Kap - 1.26 Trambulin Műanyag védőburkolat a Lapos Acél Lemez Felső Gyűrű Rendszer(Fekete)

Buyers rating:
HUF 0.67

Áruk mennyisége

【Anyag】Ezek a trambulin caps készült jó műanyag, megvastagodott, erős, tartósEzek a trambulin védőburkolatok lehet alkalmazni, hogy telepítse a trambulin megvédeni a rozsdamentes acél elemeket a trambulin, ezek védőkupakkal célja a barázdák, így használhatja őket akasztani a védő hálók, annak érdekében, hogy növelje a biztonságát a trambulin. 【Sima Felület】A trambulin sapkák csiszolt, sima felületű, anélkül, hogy sorja, illetve kárért.Így használhatja őket bizalommal. 【Alkalmazhatósága】Telepített egy 1.26 hüvelyk trambulin sark, kérjük, az intézkedés az átmérője a trambulin pole vásárlás előtt, amennyiben ez nem megfelelő, a kérelmet.Ezek a műanyag trambulin burkolat pole caps lehet alkalmazni, sok helyen alkalmasak felnőtt trambulin, gyerekek, trambulin, beltéri játék, ágyak, kültéri trambulin; Ők is alkalmas a legtöbb rozsdamentes acél tételeket, használja őket, ahol acél elem védőburkolatok van szükség. 【 Könnyen Telepíthető】A lapos lapos trambulin sapkák, kompakt, könnyű, ezért kényelmes tárolására, majd telepítse; Teljesen illik, nagyon könnyű, hogy húzza ki, majd rakd be a grove-ban.Mikor kell használni őket, csak telepíteni őket a tetején a trambulin acél elemek, s amikor leveszed, nem vesznek fel túl sok helyet a haza. 【A Csomag tartalma】hat trambulin burkolat pole sapkák egy csomag, lehet kapni elég egy időben, nem kell vásárolni, több alkalommal is.Ezek a praktikus, sokoldalú kiegészítők a trambulin,te is oszd meg a barátaiddal, vagy a család tagjai. 【Anyag】Ezek a trambulin caps készült jó műanyag, megvastagodott, erős, tartós.Ezek a trambulin védőburkolatok lehet alkalmazni, hogy telepítse a trambulin megvédeni a rozsdamentes acél elemeket a trambulin, ezek védőkupakkal célja a barázdák, így használhatja őket akasztani a védő hálók, annak érdekében, hogy növelje a biztonságát a trambulin. 【Sima Felület】A trambulin sapkák csiszolt, sima felületű, anélkül, hogy sorja, illetve kárért.Így használhatja őket bizalommal. 【Alkalmazhatósága】Telepített egy 1.26 hüvelyk trambulin sark, kérjük, az intézkedés az átmérője a trambulin pole vásárlás előtt, amennyiben ez nem megfelelő, a kérelmet.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik