• Legutóbbi
Nathan QuickStart 6L Hidratálás Mellény Csomag 1,5 L Húgyhólyag Tartalmazza. Egy Méret A Legtöbb. Hátizsák a Férfiak, mind a Nők.

Nathan QuickStart 6L Hidratálás Mellény Csomag 1,5 L Húgyhólyag Tartalmazza. Egy Méret A Legtöbb. Hátizsák a Férfiak, mind a Nők.

Buyers rating:
HUF 7825.50

Áruk mennyisége

FUNKCIONÁLIS – Quick Start van szerelve egy 1,5 L hidratálás húgyhólyag, első tároló zsebbel, egy cipzáras zseb, telefon, kulcsok, illetve egyéb értéktárgyEgy elülső zseb illik egy 22oz flaska (nem tartozék).Fő hátsó cipzáras zseb az összes lényeges.FIT – Egy méret, a legtöbb, állítható elöl, oldalsó pánt a tökéletes illeszkedés érdekében.Mellény fit puha teljes méretre hajlamos arra, hogy fut kissé a kisebb oldalon, ezért ajánlott, hogy valaki a magasabb végén egy adott méretű lehet, hogy nagyobb méret!.A FÉRFIAK vagy a NŐK – Sokoldalúság a kulcs.Úgy terveztek, építettek mindenki számára.Puha területet kötelező megakadályozza, hogy a kopás.DESIGN - Könnyű, kényelmes hálós anyagból, hogy a kanóc el verejték, pedig a víz.Nem ugrál, Nem felháborodik kötelező, Fényvisszaverő láthatósági.A futás, túrázás, séta, megszabadítja stb.SZEMÜVEG – Méret OSFM.Kapacitás : 6 Liter (366 cu-ban).Jön 1,5 L hidratálás húgyhólyag.FUNKCIONÁLIS – Quick Start van szerelve egy 1,5 L hidratálás húgyhólyag, első tároló zsebbel, egy cipzáras zseb, telefon, kulcsok, illetve egyéb értéktárgy.Egy elülső zseb illik egy 22oz flaska (nem tartozék).Fő hátsó cipzáras zseb az összes lényeges.FIT – Egy méret, a legtöbb, állítható elöl, oldalsó pánt a tökéletes illeszkedés érdekében.Mellény fit puha teljes méretre hajlamos arra, hogy fut kissé a kisebb oldalon, ezért ajánlott, hogy valaki a magasabb végén egy adott méretű lehet, hogy nagyobb méret!.A FÉRFIAK vagy a NŐK – Sokoldalúság a kulcs.Úgy terveztek, építettek mindenki számára.Puha területet kötelező megakadályozza, hogy a kopás.DESIGN - Könnyű, kényelmes hálós anyagból, hogy a kanóc el verejték, pedig a víz.Nem ugrál, Nem felháborodik kötelező, Fényvisszaverő láthatósági.A futás, túrázás, séta, megszabadítja stb.SZEMÜVEG – Méret OSFM.Kapacitás : 6 Liter (366 cu-ban).Jön 1,5 L hidratálás húgyhólyag.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Lucasi LUX37 szeptember Cue A Hónapban
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Lucasi LUX37 szeptember Cue A Hónapban

Korlátozott futásCsak 200 termelt.Súly állítható 1821 oz.Életre Szóló Gyártói Garancia.Lopakodó matt fekete kivitelben.Kígyóbőr mintás, valódi bőr markolat.LUX37 funkciók

HUF 6747.30
Weatherbeeta Bell Csizma
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Weatherbeeta Bell Csizma

Puha, tartós Pro Háló BASF TPU külső lélegző neoprén hab bélésNem csavar kialakítás, hogy segítsen a boot maradjon a helyén.Ideális képzési részvétel, majd utazás a maxim

HUF 3.33