• Legutóbbi
RISELY Szublimációs Nyomja Gép, Digitális hőátadás Swing-El a Gép, Állítható Nyomás LCD érintőképernyő, Vasalódeszka Méret: 38 * 38CM, Idő:

RISELY Szublimációs Nyomja Gép, Digitális hőátadás Swing-El a Gép, Állítható Nyomás LCD érintőképernyő, Vasalódeszka Méret: 38 * 38CM, Idő:

Buyers rating:
HUF 0.67

Áruk mennyisége

【Nagy Teljesítményű】Felszerelt 38*38cm nagy forró, feltéve, ha több választási nyomtatási típusokTeflon bevonat bevonat a forró hatékonyan megakadályozza perzselő során a hőátadás, valamint javítja a hőátadás hatása. 【Állandó Hőmérsékletű Fűtés】A nyomdagép a digitális funkciók a speciális ellenőrzési rendszer, a hatalom stabil.A hőmérséklet szabályozható a 0-250°, több kézzel készített termékeket lehet folyamatosan nélkül újraindítani a gépet. 【360° - os Swing】A fémkart a hő nyomja meg a gépet úgy tervezték, hogy a forgatás 360 fokban, ami lehet, hogy a fűtési lemez félre, amikor az ing, a szőnyeg, megakadályozza a kezét, hogy leforrázott, majd ellenőrizze, hogy a póló nem fogott az átadás éget. 【Biztonságos, Stabil】A hő nyomja meg elfogadja a felső fűtés, beépített tavaszi technológia automatikusan állítsa be a nyomást, így a veszélye, hogy megszegem a régi feszültség tavasz.A szilikon pad által használt hő nyomja meg a tartósabb, mint a hagyományos pamut párna, a jobb illeszkedés, sőt még többet fűtés. 【Többcélú】széles Körben használt transzfer nyomtatás a T-ingek, kalapok, kerámia tányér, kerámia, korsó, alátét, egérpadok, színes képek, kerámia, üveg, pamut, kender, vegyi szál, nejlonból vagy egyéb textiláru gyártása. 【Termék előnyei】 *A teleszkópos nyomás karral lehet beállítani, hogy könnyen állítsa be a nyomást a kart, úgy, hogy a nyomtatás lehet elérni egy szebb hatás! *Új touch képernyő design, a hőmérséklet beállítható egy könnyű érintés, a művelet egyszerű, a hőmérséklet-szabályozó kényelmesebb. *Szilikon pad mérsékelt alakot, keménység, az erő, az egyenruha alatt meleg sajtolás, a meleg sajtolás minta egyértelmű 【Termék paraméterek】 Meleg sajtolás méret : 38 X38 CM Idő tartomány : 0-999 S Hőmérséklet tartomány : 0-250°C Feszültség : 110 V/220 V.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik