• Legutóbbi
Alapítvány Alapítvány, Hidratáló, Könnyű Hidratáló Természetes Smink, Tartós Bőr Szépség Fokozták A Bőr Tónusát, (B, Egy Méret)

Alapítvány Alapítvány, Hidratáló, Könnyű Hidratáló Természetes Smink, Tartós Bőr Szépség Fokozták A Bőr Tónusát, (B, Egy Méret)

Buyers rating:
HUF 1116.90

Áruk mennyisége

【ERŐS-ANTIOXIDÁNSOK】 Ez a Gondosan Megfogalmazott, Hidratálja, Valamint Védi az Erős AntioxidánsokEz Az Arc Is Kiegyenlíti A Bőr Tónusát, Illetve Elrejti Tökéletlensége A Bőrt. 【TÖBB MEGJELENÉS】MI Segít, Hogy A Szennyeződések, Beleértve a Sötét Foltok Pedig Foltok.Helyreállítja A Bőr, Hogy Egy Több Megjelenés.Is Védi A Stresszorok. 【 Be HIDRATÁLÓ】Purlisse Tökéletes Segít Elérni , Gyönyörű Megfelel a Befejezés, Míg a fő Összetevő Biztosít előnye, Hogy Javítja a Bőr Textúra Hangnemet.Könnyű, Könnyen alkalmazható Forma, Tökéletes, Friss Hidratáló Beauty Balm Kisimítja, Majd Elhalványult. 【Általános Képlete Minden Bőrszín】Ez A Bőr Szépség Azonnal Megegyezik A Bőr, Átalakítja, Hogy A Tökéletes Árnyalat Egy , Csupasz Bőr Kivitelben, Gyártás Ez Tökéletes Részére Minden Bőrszín.Mert Megéri, hozza Létre A kívánt A Smink. # Alapítvány Alapítvány, Hidratáló, Könnyű Hidratáló Természetes Smink, Tartós Bőr Szépség Fokozták a Bőr Tonefoundation krém hidratáló, könnyű hidratáló Természetes smink, Tartós Bőr Szépség Fokozták a Bőr Tone Material : Plastic Color : mint a képen, (Mivel a különbség a különböző monitorok, a képen lehet, hogy enyhe szín különbség.kérjük, győződjön meg róla, hogy nem bánom, megrendelés előtt, Köszönöm!).

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

TÖRVÉNYTELEN a Nők A Kis Paletta, Több, Egy Méret
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

TÖRVÉNYTELEN a Nők A Kis Paletta, Több, Egy Méret

SZEM LÉNYEGES : Egy szem makeup paletta mindent, ami kell, egy helyen lehet létrehozni az összes kedvenc alapvető szem néz ki, semmi extra, vagy hiányzikHIDRATÁLJA : van Shea Vajat ta

HUF 1.33