• Legutóbbi
600 Csíkos DIY Quilling Papír, Kézműves Papír, Origami Papír, 3mm Széles, Tiszta, Színes Papír, Színes Iskolai Dekoráció Otthon Kezét Kézműves

600 Csíkos DIY Quilling Papír, Kézműves Papír, Origami Papír, 3mm Széles, Tiszta, Színes Papír, Színes Iskolai Dekoráció Otthon Kezét Kézműves

Buyers rating:
HUF 2.67

Áruk mennyisége

Tudod teremt-a szerint működik, hogy a saját ötleteitLehet roll bármilyen alakzatot ezekkel a színes quilling papírokat.A Rolling csík papír, csípés, vagy ívelt be őket különböző formái, mutasd meg a tehetséged, majd élvezze a quilling idő.Használt dekorációs festmény, dísztárgy, más dekoratív csomagolásban. 600 csík quilling papírokat, elég, hogy hozzon létre egy tömeges működik.Egy nagy hajó a gyerekek számára, mivel azt tanítja őket, kézügyesség, valamint egy nagy hajó, hogy a vonat a szem-kéz koordináció.Tudod teremt-a szerint működik, hogy a saját ötleteit.Lehet roll bármilyen alakzatot ezekkel a színes quilling papírokat.A Rolling csík papír, csípés, vagy ívelt be őket különböző formái, mutasd meg a tehetséged, majd élvezze a quilling idő.Használt dekorációs festmény, dísztárgy, más dekoratív csomagolásban. 600 csík quilling papírokat, elég, hogy hozzon létre egy tömeges működik.Egy nagy hajó a gyerekek számára, mivel azt tanítja őket, kézügyesség, valamint egy nagy hajó, hogy a vonat a szem-kéz koordináció. Használt dekorációs festmény, dísztárgy, más dekoratív packaging2. A Rolling csík papír, csípés, vagy ívelt be őket különböző formái, mutasd meg a tehetséged, majd élvezze a quilling time3. 600 csík quilling papírokat, elég, hogy hozzon létre egy tömeges works4. Tudod teremt-a szerint működik, hogy a saját ötleteit.Lehet roll bármilyen alakzatot ezekkel a színes quilling papers5. Egy nagy hajó a gyerekek számára, mivel azt tanítja őket, kézügyesség, valamint egy nagy hajó, hogy a vonat a szem-kéz coordination Specification : Leírás : Papír quilling egy egyszerű, praktikus, a művészet az élet kollázs segítségével roll dagasztás kombináció befejeződött.Ez általában használt dekorációs festmény, dísztárgy, más dekoratív csomagolásban.Ez egy regény művészeti forma, de nagyon könnyen használható.Tudod teremt-a szerint működik, hogy a saját ötleteit.Lehet roll bármilyen alakzatot ezekkel a színes quilling papírokat.Ha ön kezdő, minden, amire szükséged van egyre több figyelmet, hogy az idő meg türelem.Ha ügyes, akkor lehet, hogy jó minőségű munkát.

Az áru jellemzői

Description:
Paper quilling is a simple and practical art of living collage using roll kneading combination is completed. It is usually used in decorative painting ornaments and other decorative packaging. It is a novel art form, and very easy to use. You can create your works according to your own ideas. You can roll out any shape you want with these colorful quilling papers. If you are a beginner, all you need is paying more attention to time and patience. When you are skilled, you can make high-quality work.:
Features:
Used in decorative painting ornaments and other decorative packaging. :
Rolling strips of paper and pinching or curving them into various forms, show your talents and enjoy quilling time. :
600 strips quilling papers, enough for you to create a mass works. :
You can create your works according to your own ideas. You can roll out any shape you want with these colorful quilling papers. :
A great craft for kids as it teaches them fine motor skills and is a great craft to train their hand-eye coordination. :
It is a novel art form and practical art of living collage using roll kneading combination is completed, very easy to use.:
Specifications:
Material:
Paper
Color(Optional):
red, light blue ,light yellow, fluorescent pink, orange, mint green, ivory white, skyblue, violet, light gray,dark yellow, black
Length:
390mm / 15.3inch
Width:
3mm/0.12inch
Package Included:
1 :

Vásárlók, ahogy tetszik