• Legutóbbi
UPTTHOW Charcuterie Sablon Akril Kezelni vágódeszkát Router Sablon macskakarom Nyomon Stencil Útmutató Eszközök (8 * 10)

UPTTHOW Charcuterie Sablon Akril Kezelni vágódeszkát Router Sablon macskakarom Nyomon Stencil Útmutató Eszközök (8 * 10)

Buyers rating:
HUF 809.10

Áruk mennyisége

【SABLON HASZNÁLATA】Segítségével sablon rajz pedig nagyjából vágás a forma széle mentén a sablont, akkor használni, mint egy router útmutató a flush trim router kicsitVágjuk a fát szerint a sablon formáját. 【SZILÁRD ANYAG】Megmunkált tól 1/4" vastag akril anyag, tiszta stencil tökéletes elhelyezés, tartós, csak a megfelelő vastagság az újrahasználható használni. 【MÉRET】A sablon mérete körülbelül 10*8 inch,valamint megfelelő méretű a vágódeszkát kezelni.Ezek a tökéletes eszköz a replikálódó charcuterie testület vágódeszkát kezeli. 【TERVEZETT】Precíziós vágás sablonok tervezett fafeldolgozó,felgyorsítja a folyamatot, illetve csökkenti a gyártási idő.De tudom, mi a charcuterie vágódeszkát kezelni fog kinézni, mielőtt elkezdené vágás kialakítása. 【JÓL sikerült】A sablon finoman kialakított védőfóliával mindkét oldalon a karcolások elkerülése érdekében a szállítás során.Csomagolás exquisiteand is teszi a tökéletes ajándék a barátaim, a családom fesztiválokon.Kifejezetten az emberek, akik élvezik a hands-on termelés.Ez a sablon célja, hogy időt takaríthat meg, valamint a hatékonyság növelése érdekében.A vágás mentén a sablon csökkenti a hibák előfordulása, amely lehetővé teszi, hogy teljes egyszerre, ugyanakkor energiatakarékos anyagokat.Miután ezt a sablont, meg tudja jósolni a megjelenése a kész terméket, majd válassza ki a sablont a különböző alakzatok, hogy az élet érdekes.Ha kap egy csomó karcolások, ne aggódj!.Kérjük, harangzúgás le a védő papír első két oldalán, majd tiszta akril kezelni!.Kérlek, becsüld meg, ha nem bánod, karcolások, ez a fajta anyag hajlamos a karcolások. 1) Helyezze a sablon több, mint az anyag nyomon követni a sablon rá a munkadarab.Segítségével egy fűrészt, vágd ki a durva formában vezethető rá az anyag, így közötti ~1/4" külső a területet. 2) Elhelyezi a sablont, hogy az anyagot kell használni a kétoldalas ragasztószalag.Segítségével a router, vágja le a felesleges fa siklik a sablon mentén, a csapágy a router kicsit. 3) Óvatosan távolítsa el a sablont az anyag, homok le bármilyen maradék anyag.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Metabo 628820000 SA 250 Tömlő Tekercs, Zöld
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Metabo 628820000 SA 250 Tömlő Tekercs, Zöld

Rendkívül rugalmas poliuretán tömlőTömlő SA 250, automatikA falon mennyezeti konzol rögzítő felvétel egyszerűen húzza a fájlokat, rugalmas poliuretán cső, műanyag ház Össz

HUF 0.67
Herramientas de Orisha Oko - Orisha Oko Eszközök
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Herramientas de Orisha Oko - Orisha Oko Eszközök

Fém eszközök Orisha OkoHerramientas de Orisha Oko.Nagy Részletességgel.Fém eszközök Orisha Oko.Herramientas de Orisha Oko.Nagy Részletességgel A fém eszközök számára készült

HUF 2.67