• Legutóbbi
MISHUM Kompatibilis a Xiaomi Dreame Bot W10 / W10 Pro öntisztító Porszívó Alkatrész, Kit Otthon Készülék Tartozékok (Szín : a képen)

MISHUM Kompatibilis a Xiaomi Dreame Bot W10 / W10 Pro öntisztító Porszívó Alkatrész, Kit Otthon Készülék Tartozékok (Szín : a képen)

Buyers rating:
HUF 0.67

Áruk mennyisége

★Kompatibilis a Xiaomi Dreame Bot W10 / W10 Pro öntisztító Robot Porszívó ★Szűrő : a Szűrő csökkenti a por.Elfogja a nagy darab szemetet, törmeléket, szűrő finom por, szűrő, tiszta apró por csökkentése másodlagos levegő szennyezés. ★Kiegészítők készülnek, kiváló minőségű anyagokból, nagyon tartós, pontos, rendkívül kiegyenlített a berendezés, a legjobb, hogy cserélje ki az alkatrészeket minden 2 3 hónapig így a gép a csúcs teljesítmény. ★A fő ecsettel, hengerrel integrált V-alakú gumi gyapjú jobb a vas doboz emelet, aktívan összegyűjti a port, tisztítsa meg hatékonyan.A magas minőségű szilikon kaparó jó rugalmasság, alacsony zajszint, valamint a műanyag kefével sűrűbb, simább. ★Cserélhető felmosó ruhát, magas vízfelvevő teljesítmény, újrahasznosított mosás után erős, tartós, nem könnyű sérült húz, egyenletesen zár vizet, hogy hatékonyan megvédje a földön, s egyszerre elnyeli a padlón nedvesség nagyban javítja a hatékonyságot, a gép megnyomja a szélét, majd szorosan illeszkedik a port mezőbe , majd nem vet fel a port. ★Kompatibilis a Xiaomi Dreame Bot W10 / W10 Pro öntisztító Robot Porszívó. ★Szűrő : a Szűrő csökkenti a por.Elfogja a nagy darab szemetet, törmeléket, szűrő finom por, szűrő, tiszta apró por csökkentése másodlagos levegő szennyezés. ★Kiegészítők készülnek, kiváló minőségű anyagokból, nagyon tartós, pontos, rendkívül kiegyenlített a berendezés, a legjobb, hogy cserélje ki az alkatrészeket minden 2 3 hónapig így a gép a csúcs teljesítmény. ★A fő ecsettel, hengerrel integrált V-alakú gumi gyapjú jobb a vas doboz emelet, aktívan összegyűjti a port, tisztítsa meg hatékonyan.A magas minőségű szilikon kaparó jó rugalmasság, alacsony zajszint, valamint a műanyag kefével sűrűbb, simább. ★Cserélhető felmosó ruhát, magas vízfelvevő teljesítmény, újrahasznosított mosás után erős, tartós, nem könnyű sérült húz, egyenletesen zár vizet, hogy hatékonyan megvédje a földön, s egyszerre elnyeli a padlón nedvesség nagyban javítja a hatékonyságot, a gép megnyomja a szélét, majd szorosan illeszkedik a port mezőbe , majd nem vet fel a port.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

6 Kis Érettségi Ajándék Táska
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

6 Kis Érettségi Ajándék Táska

MÉRET : Kicsi ajándék táska intézkedések körülbelül 5,5" széles 65" magas 2,9" mély, nagy ajándék kártyák, fogadalmi gyertyák, csomagolva kezeli, ékszert, órát vagy más k

HUF 4464.00
Hoover Windtunnel Egyenes Szakaszon Tömlő (43434031)
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Hoover Windtunnel Egyenes Szakaszon Tömlő (43434031)

Kérem, nézze meg a termék leírása teljes listáját modellek Hoover Windtunnel Egyenes Szakaszon Tömlő húzódik, hogy kb part #43434031 Ez a standard hossz hosszabbító tömlő hasz

HUF 1.33