• Legutóbbi
XJXJ Macskamenta Hal Játékok a Macskák, 30 cm-es Reális Plüss Szimuláció Elektromos Baba Hal Beltéri Macskák, Kisállatok Cica, Tökéletes

XJXJ Macskamenta Hal Játékok a Macskák, 30 cm-es Reális Plüss Szimuláció Elektromos Baba Hal Beltéri Macskák, Kisállatok Cica, Tökéletes

Buyers rating:
HUF 3744.00

Áruk mennyisége

Elektromos Macska Hal Játék : A csóválja hal játék beépített touch szenzor, elektromos macskamenta hal játék flop, vagy mozgó automatikusanHogy a macska izgatott, enyhíti a macska hangulatot, valamint a stressz, a jó választás, a macska.Magas minőségű anyagok : Készült pp pamut, rövid plüss, a textúra, puha, nem fog fájni a mancs a macska.Tökéletes harapás, rágás, köszi. 3 D Nyomtatás, Tervezés, Szimuláció : A 3 D-s nyomtatási folyamat, szuper szimuláció,tiszta, reális hal formában.A szimuláció hal játék úgy néz ki, mint az igazi hal, ez egy nagyon szórakoztató között a macska.Mosható Anyagból Készült PP pamut, rövid, puha, lágy, ártalmatlan macskák mancsát.Akkor távolítsa el a fedelet, majd mossa ki kézzel.Csomag Tartalmazza : 1 × 30cm Lazac, hal, macska játék, 1 x USB kábel 1 x macskamenta.Megjegyzés : Ha a hal, macska játék nem alkalmas a kedvtelésből tartott vagy bármilyen minőségi problémák.kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.Elektromos Macska Hal Játék : A csóválja hal játék beépített touch szenzor, elektromos macskamenta hal játék flop, vagy mozgó automatikusan.Hogy a macska izgatott, enyhíti a macska hangulatot, valamint a stressz, a jó választás, a macska.Magas minőségű anyagok : Készült pp pamut, rövid plüss, a textúra, puha, nem fog fájni a mancs a macska.Tökéletes harapás, rágás, köszi. 3 D Nyomtatás, Tervezés, Szimuláció : A 3 D-s nyomtatási folyamat, szuper szimuláció,tiszta, reális hal formában.A szimuláció hal játék úgy néz ki, mint az igazi hal, ez egy nagyon szórakoztató között a macska.Mosható Anyagból Készült PP pamut, rövid, puha, lágy, ártalmatlan macskák mancsát.Akkor távolítsa el a fedelet, majd mossa ki kézzel.Csomag Tartalmazza : 1 × 30cm Lazac, hal, macska játék, 1 x USB kábel 1 x macskamenta.Megjegyzés : Ha a hal, macska játék nem alkalmas a kedvtelésből tartott vagy bármilyen minőségi problémák.kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. "A termékeket, a felhasználók azt mondják, hogy jó, jó, nem nézi le a társai, hogy javítsa themselves This nem az üzleti, kérjük, tekintse a valódi termék képek, bevezetés = megbízható"Specifikáció : Anyag : Pamut + Plüss + Catnip Size : 30 cm Color : mint a képen shows Features : 1.

Az áru jellemzői

Material:
Cotton + Plush + Catnip
Size:
about 30 cm
Color:
as the picture shows
Features:
1. Real-looking wagging fish cat exercise toy is a crowd pleaser for cats.:
2. Made of cotton and short plush, it's soft and will not do harm to cats' paws.:
3. Stuffed with catnip that can make your cats excited and relieve your cat's mood and stress, perfact choice for pets owners.:
Package includes:
1 × Cat Wagging Fish Plush Toy:
1 × USB Cable:
1 × Catnip:
For any problems with the received products, please contact us in time, we will solve them as soon as possible and deal with them well. If you cannot be satisfied, we can make a return or exchange! Thanks for your support. :

Vásárlók, ahogy tetszik