• Legutóbbi
LeSB Xbox S Függőleges Állvány Hűtő Ventilátor Xbox S Egy Xbox Vezérlő töltőállomás Játék Tároló Torony Tartók

LeSB Xbox S Függőleges Állvány Hűtő Ventilátor Xbox S Egy Xbox Vezérlő töltőállomás Játék Tároló Torony Tartók

Buyers rating:
HUF 7596.00

Áruk mennyisége

◆A töltőállomás kifejezetten úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen XBOX S ◆töltheti fel, hogy két XBOX S adatkezelő kezel egyszerre. ◆Is működik, mint egy HUB 4 USB port, hogy bővítse az XBOX IS van accsessibility. ◆Belső turbo ventilátor, hogy elvezesse a hőt az XBOX EGYIK, S a játék. ◆Játék lemezek rack vagy availiable tárolására 14 lemezek. ◆A töltőállomás kifejezetten úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen XBOX S. ◆töltheti fel, hogy két XBOX S adatkezelő kezel egyszerre. ◆Is működik, mint egy HUB 4 USB port, hogy bővítse az XBOX IS van accsessibility. ◆Belső turbo ventilátor, hogy elvezesse a hőt az XBOX EGYIK, S a játék. ◆Játék lemezek rack vagy availiable tárolására 14 lemezek.Leírás : Jellemzők : 100% vadonatúj, jó minőségű.A töltőállomás kifejezetten úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen XBOX S. töltheti fel, hogy két XBOX S adatkezelő kezel egyszerre.Is dolgozik, mint egy HUB 4 USB port, hogy bővítse az XBOX EGY S accsessibility.A belső turbo ventilátor, hogy elvezesse a hőt az XBOX EGYIK, S a játék.Játék lemezek rack vagy availiable tárolására 14 lemezek.Műszaki adatok : Elem Típus : 5-In-1 töltőállomás A hűtőventilátor Készlet Anyaga : ABS-Szín : Fekete Méret : 23×15×4,5 cm/09.) Kompatibilis : XBOX Slim Töltés Csatlakozó : 2* Micro USB férfi (a töltés játék vezérlők) Bemeneti Port : 1* USB 2.0 férfi Kimeneti csatlakozó : USB hub, 4* USB 2.0 női 5-In-1 functon : Turbo hűtés ventilátor + HUB 4* USB2.0 + Töltés + Töltés, 2 adatkezelő kezeli + Játék lemezek rack Mennyiség : 1 Készlet (egyéb kiegészítők demo a képen nem szerepel).

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

DDP HORDÓ TAVASZI KÖRÖM ZIMANKÓ, ROZSDAMENTES ACÉL
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

DDP HORDÓ TAVASZI KÖRÖM ZIMANKÓ, ROZSDAMENTES ACÉL

DDP HORDÓ TAVASZI KÖRÖM ZIMANKÓ, ROZSDAMENTES ACÉLKÉSZÜLT ROZSDAMENTES ACÉL.UGYANAZ, MINT A KÉP.DDP HORDÓ TAVASZI KÖRÖM ZIMANKÓ, ROZSDAMENTES ACÉL.KÉSZÜLT ROZSDAMENTES ACÉL.

HUF 5301.00
Szabadság-Hegy Üveg Bandita Üveg Hordozó
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Szabadság-Hegy Üveg Bandita Üveg Hordozó

SÖRNYITÓTartsa a vizes palackot, pontosan hol hagyta a Bölény Minták' Üveg Bandita.Könnyen illeszkedik a legtöbb szabványos palackot használ egy karabiner, hogy biztosítsa, hogy a

HUF 3.00