• Legutóbbi
Zyyini M. 2 2280 SATA SSD, SATA 6Gbps III 3D TLC NAND Laptop Belső szilárdtestalapú Meghajtó SSD, PC Gaming Üzleti (120GB)

Zyyini M. 2 2280 SATA SSD, SATA 6Gbps III 3D TLC NAND Laptop Belső szilárdtestalapú Meghajtó SSD, PC Gaming Üzleti (120GB)

Buyers rating:
HUF 1813.50

Áruk mennyisége

6 gb/s adatátviteli Interfész : Használja SATA III 6 gb/s adatátviteli interfészOlvasási/Írási sebesség akár 500/480 MB/s nyújt kiváló átvitel hatékonysága, csökken a rendszer uptime.Javult a Termelékenység : Laptop SSD támogatás az Intel SRT lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beállítása a SSD cache között a HDD, valamint a számítógép, amely gyorsan választ alkalommal, javuló termelékenység.Plug and Play : A M. 2 2280 SATA SSD B M Gomb SSD hogy van, plug and play : tökéletes, egyedi, játék vagy üzleti használatra.Stabil Teljesítmény : A 3 D-s TLC NAND flash memória részecskék lehetővé teszik, hogy a tapasztalat akadálytalan sebesség, feltéve, ha a megbízható adatok megtartása, illetve növelése, a hatékonyság, a nagy teljesítményű készülékek.PCB-Anyag : Az SSD készült NYÁK-anyag, amely nem deformálódott hosszú ideig használja, így biztosítva a hosszú távú stabilitás. 6 gb/s adatátviteli Interfész : Használja SATA III 6 gb/s adatátviteli interfész.Olvasási/Írási sebesség akár 500/480 MB/s nyújt kiváló átvitel hatékonysága, csökken a rendszer uptime.Javult a Termelékenység : Laptop SSD támogatás az Intel SRT lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beállítása a SSD cache között a HDD, valamint a számítógép, amely gyorsan választ alkalommal, javuló termelékenység.Plug and Play : A M. 2 2280 SATA SSD B M Gomb SSD hogy van, plug and play : tökéletes, egyedi, játék vagy üzleti használatra.Stabil Teljesítmény : A 3 D-s TLC NAND flash memória részecskék lehetővé teszik, hogy a tapasztalat akadálytalan sebesség, feltéve, ha a megbízható adatok megtartása, illetve növelése, a hatékonyság, a nagy teljesítményű készülékek.PCB-Anyag : Az SSD készült NYÁK-anyag, amely nem deformálódott hosszú ideig használja, így biztosítva a hosszú távú stabilitás. 6 gb/s adatátviteli Interfész : Használja SATA III 6 gb/s adatátviteli interfész.Olvasási/Írási sebesség akár 500/480 MB/s nyújt kiváló átvitel hatékonysága, csökken a rendszer uptime. Plug and Play : A M. 2 2280 SATA SSD B M Gomb SSD hogy van, plug and play : tökéletes, egyedi, játék vagy üzleti használatra.

Az áru jellemzői

Item Type:
M.2 2280 SATA SSD
Material:
PCB
Interface:
M.2
Read Speed:
500MB/S
Write Speed:
480MB/S
Flash Particles:
3D TLC NAND
How to Use:
plug and play:
PackageList:
1 xM.2 2280 SATA SSD:
1 x User Manual:

Vásárlók, ahogy tetszik

UG Ruházat Női Vissza az Alapokhoz Tunika
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

UG Ruházat Női Vissza az Alapokhoz Tunika

60% Pamut, 40% PoliészterA klasszikpulóvert kap egy frissített divatos megjelenés, a heathered gyapjú egy tunika sziluett.Női adatait tartalmazza tunika teste hosszú, oldalt rések a

HUF 4914.00
Páncél alatt a Nők Challenger Kötött Nadrág
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Páncél alatt a Nők Challenger Kötött Nadrág

100% PoliészterHúzza meg a lezárás.Mosógépben Mosható.Sima, könnyű, gyorsan száradó anyagból a kiváló teljesítményt.Anyag kanóc izzad & szárad nagyon gyorsan.Páncél alatt

HUF 2250.00