• Legutóbbi
Drón Motor Por Sapkák, Drón Motor Takaró Sapka Nagy Szilárdságú Alumínium Ötvözet, nedvességálló a Drón (Piros)

Drón Motor Por Sapkák, Drón Motor Takaró Sapka Nagy Szilárdságú Alumínium Ötvözet, nedvességálló a Drón (Piros)

Buyers rating:
HUF 3.00

Áruk mennyisége

Alkalmazandó Modell : A drón motor kiterjed a sapka cseréje a DJI Avata, kérjük, ellenőrizze, hogy a modell a drón modell megrendelés előttAnyag : Nem érinti a hőelvezetés, alumínium ötvözet burkolatok jó hővezető, valamint nem érinti a hőelvezetés a motor.A Balesetek elkerülése érdekében : Növelje a magasság a propeller blade, hogy ne érjen a drón test miatt kellékek penge rezgés repülés közben.Funkció : Nedvesség bizonyíték, por bizonyíték, karcolás bizonyíték, védeni motorok a por, a nedvesség, karcolások a szállítás során.Könnyű Telepítés : Nincs szükség ismételt-szerelés, szétszerelés, nem befolyásolja a propellerek telepítés, nincs szükség, hogy szálljon ki a caps későbbi használatra. Alkalmazandó Modell : A drón motor kiterjed a sapka cseréje a DJI Avata, kérjük, ellenőrizze, hogy a modell a drón modell megrendelés előtt. Anyag : Nem érinti a hőelvezetés, alumínium ötvözet burkolatok jó hővezető, valamint nem érinti a hőelvezetés a motor. Funkció : Nedvesség bizonyíték, por bizonyíték, karcolás bizonyíték, védeni motorok a por, a nedvesség, karcolások a szállítás során. A Balesetek elkerülése érdekében : Növelje a magasság a propeller blade, hogy ne érjen a drón test miatt kellékek penge rezgés repülés közben. Könnyű Telepítés : Nincs szükség ismételt-szerelés, szétszerelés, nem befolyásolja a propellerek telepítés, nincs szükség, hogy szálljon ki a caps későbbi használatra.Specifikáció : Elem Típus : Drón Motor Kiterjed Caps Material : Alumínium alloy Size : Kb.41in Applicable Modell : Illik a DJI Avata How kell Használni : szerelés módja : 1. Csavarja ki az eredeti screws2. Közel a motor cover3. Húzza meg a csavarokat, amelyek a motor cover Package Lista : 4 x Motor Kiterjed Cap16 x Screw Note : 1. Szállítás nem foglalja magában a drónok; 2. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, 1‑3mm hiba. Az oka, hogy különböző felvételi fényeket, valamint a különbség a monitoron a kép nem tükrözi a tényleges színe az igazi.

Az áru jellemzői

Item Type:
Drone Motor Covers Caps
Material:
Aluminium alloy
Size:
Approx. 22x10.5mm/0.87x0.41in
Applicable Model:
Fits for DJI Avata:
How to Use:
Installation Method:
1. Unscrew the original screws:
2. Close the motor cover:
3. Tighten the screws to secure the motor cover:
Package List:
4 xMotor Covers Cap:
16 x Screw:
Note:
1. Delivery does not include drones; :
2. Due to manual measurement, please allow 1‑3mm error. Thank you! :
3. Due to different shooting lights, as well as the differences between monitors, the picture may not reflect the actual color of the real thing.:

Vásárlók, ahogy tetszik

Műanyag Csavar Kapcsolatok, 6 x 5/32, Piros, 2000/Eset
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Műanyag Csavar Kapcsolatok, 6 x 5/32, Piros, 2000/Eset

Tömítő poli táskák, műanyag csavar kapcsolatok teszi táskák újrahasznosíthatóKapcsolatok készült, hosszú élettartamú, könnyen hajlító vezeték tekercs.Műanyag Csavar, Nya

HUF 2304.00
SPORT-TEK női Lst352
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

SPORT-TEK női Lst352

PoliészterCsak A Kézi Mosogatás.Finoman ívelt sziluett.Önálló szövet vnyakú.Cserélhető címke a kényelem, valamint relabeling.Stíl# : LST352 ugyanaz, izzadságelvezető lélegz�

HUF 0.67
Páncél Alatt Rivális Gyapjú Oversize Pulcsi
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Páncél Alatt Rivális Gyapjú Oversize Pulcsi

Válassza ki a Méretet lásd a visszatérési politika az elemMosógépben Mosható.Tartsa magát melegen és meleg egész szezonban rajta a Páncél Alatt Rivális Gyapjú Oversize Pulcsi.

HUF 4941.00