• Legutóbbi
Entatial Drón Távirányító Rocker, Ezüst Drón Vezérlő Joystick Levehető az X8 Mini

Entatial Drón Távirányító Rocker, Ezüst Drón Vezérlő Joystick Levehető az X8 Mini

Buyers rating:
HUF 814.50

Áruk mennyisége

Alumínium : A magas minőségű alumínium ötvözetből anyag, a távirányító rocker könnyű súly, nem terheli a távirányítóLevehető Design : A levehető design teszi a joystick kényelmesebb használni, illetve tárolja.Alkalmazható Modellek : Nagy tartozékok, hogy frissítse a drón távirányító, alkalmas X8 Mini Drón.Tökéletes Csere : Nagyon illeszkedik az eredeti távirányító vezérlőgombbal, majd közvetlenül cserélje ki a régi vagy sérült alkatrészekkel.Ergonómikus, Csúszásmentes Tervezés : Elfogadásáról ergonomikus kialakítás, a rocker kényelmes használni.A recés design van egy jó csúszásgátló hatás.Szolgáltatás : 1. Alkalmazható Modellek : Nagy tartozékok, hogy frissítse a drón távirányító, alkalmas X8 Mini Drón. Ergonómikus, Csúszásmentes Tervezés : Elfogadásáról ergonomikus kialakítás, a rocker kényelmes használni.A recés design van egy jó csúszásgátló hatás. Levehető Design : A levehető design teszi a joystick kényelmesebb használni, illetve tárolja. Alumínium : A magas minőségű alumínium ötvözetből anyag, a távirányító rocker könnyű súly, nem terheli a távirányító. Tökéletes Csere : Nagyon illeszkedik az eredeti távirányító vezérlőgombbal, majd közvetlenül cserélje ki a régi vagy sérült alkatrészekkel.Specifikáció : Elem Típus : Drón Távirányító Rocker Material : Alumínium Alloy Product Szín : Silver Product Súly : Kb.1 oz Applicable Modellek : Alkalmas X8 Mini Drón Távirányító-Csomag Lista : 2 x Rockers Megjegyzés : 1. A szállítás nem foglalja magában a Távirányító. Kérem, engedje meg, 1‑3mm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

Az áru jellemzői

Item Type:
Drone Remote Control Rocker
Material:
Aluminium Alloy
Product Color:
Silver
Product Weight:
Approx. 4g / 0.1oz
Applicable Models:
Suitable for X8 Mini Drone Remote Control
Package List:
2 xRockers  :
Note:
1. The delivery does not include the Remote Control.:
2. Please allow 1‑3mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
3. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Vásárlók, ahogy tetszik

Herschel Highland Softside Tárcsa, Fekete, Közepes 71L
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Herschel Highland Softside Tárcsa, Fekete, Közepes 71L

Feketefehér csíkos szövet bélésVisszahúzható három szakaszban zár kézikocsit.Négy multidirectional poliuretán kerekek.Felsőhozzáférés cipzáras zseb háló szervező...

HUF 2.33