• Legutóbbi
Festék, Ecset Készlet Akril Festés,YIHUELE 10 DB Prémium Művész Ecset Készlet Tökéletes Akril, Olaj, Akvarell, valamint Gouache (Fekete)

Festék, Ecset Készlet Akril Festés,YIHUELE 10 DB Prémium Művész Ecset Készlet Tökéletes Akril, Olaj, Akvarell, valamint Gouache (Fekete)

Buyers rating:
HUF 1169.10

Áruk mennyisége

【Sor 10 - Különböző Méretű】 : kiválasztottunk 10 különböző formájú, méretű ecsetek, mint a beállított 【Magas minőségű sörték】 : A kefe készült sörték, tartós, egyenletes, sima tapintású, lágy, képlékeny, jó kohéziós, nem könnyű fészerben. 【Különböző használati jelenetek】 : Ez a jó minőségű ecset készlet használható, nem csak a akvarell, akril festmények, olajfestmények, miniatúrák, kerámia, továbbá az emberi test festés, műanyag modell színezés, köröm, stb. 【Tökéletes ajándék】 : Minőségi anyagból készültek, elegáns, kényelmes fogantyú, tökéletes doboz egy remek ajándék a barátok. 【LEGJOBB SZOLGÁLTATÁST】 : Minden termékünk szigorú minőség-ellenőrzés lesz, kétszer is megnéztem, mielőtt világra.Ha bármilyen probléma van a porcelán köröm ecset készlet, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi mindent megteszünk, hogy segítsen.Köszönjük, hogy a YIHUALE. 【Sor 10 - Különböző Méretű】 : kiválasztottunk 10 különböző formájú, méretű ecsetek, mint a beállított. 【Magas minőségű sörték】 : A kefe készült sörték, tartós, egyenletes, sima tapintású, lágy, képlékeny, jó kohéziós, nem könnyű fészerben. 【Különböző használati jelenetek】 : Ez a jó minőségű ecset készlet használható, nem csak a akvarell, akril festmények, olajfestmények, miniatúrák, kerámia, továbbá az emberi test festés, műanyag modell színezés, köröm, stb. 【Tökéletes ajándék】 : Minőségi anyagból készültek, elegáns, kényelmes fogantyú, tökéletes doboz egy remek ajándék a barátok. 【LEGJOBB SZOLGÁLTATÁST】 : Minden termékünk szigorú minőség-ellenőrzés lesz, kétszer is megnéztem, mielőtt világra.Ha bármilyen probléma van a porcelán köröm ecset készlet, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi mindent megteszünk, hogy segítsen.Köszönjük, hogy a YIHUALE.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Dr. Hess Valódi Kézkrém, 4 Oz
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Dr. Hess Valódi Kézkrém, 4 Oz

Dr Hess Valódi kézkrém már évek óta alkalmazott, hogy táplálja majd enyhül a száraz, sérült bőrt.Gyökerei vissza, hogy 1893ban, amikor Dr gilbert Hess eredetileg megfogalmazott

HUF 0.33