• Legutóbbi
VOCOlinc RGBIC Neon Kötelet, Lámpák, 10ft Okos Kötél Világítás Működik, az Apple Homekit, Alexa & Google, Zene Fordította:

VOCOlinc RGBIC Neon Kötelet, Lámpák, 10ft Okos Kötél Világítás Működik, az Apple Homekit, Alexa & Google, Zene Fordította:

Buyers rating:
HUF 4049.10

Áruk mennyisége

【Dinamikus RGB+IC Technológia & Millió fényhatások】A legújabb RGB+IC technológia kínál rugalmas neon fények több színben hatások is egy app, ami messze meghaladja a képességeit a hagyományos RGB szalagokVálaszthat különböző témájú fények (Karácsony, Természet, Ünnepi, illetve Hangulat a témák), különböző alkalmakkor, illetve megjeleníteni áramló animációs hatások, hogy díszítse a haza. 【Okos hangvezérlés & App Távirányító】VOCOLinc neon kötél lámpa kompatibilis Apple Home Kit, Alexa, a Google Asszisztens.Egyszerűen mondd, hogy "Alexa, kapcsolja le a villanyt" vagy "Hé Siri, fordulj a fény sárga", hogy ellenőrizzék a lámpák keresztül hangutasítások.Az alkalmazás távirányító lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék a smart neon fény csík bárhol, bármikor. (Megjegyzés : Csak akkor érhető el, a 2,4 GHz-es hálózat). 【Music Sync Mode & 16 Millió Szín】VOCOLinc neon szalag világítás használ beépített mikrofon érzékeli a zene, a játék, a hang, a fény színe megváltozik, s villogó sebesség, a ritmus, valamint a dallam.Az ALKALMAZÁS 4 zene mód, kreatív DIY 16 millió szín közül választhat, nagy buli, játék, vagy zeneszámokat, stb. élvezze a jó szórakozás a pillanatban. 【Fokozatmentes Fényerő & Állítható színhőmérséklet】A fény csík támogatja fényerő beállítás 0% - ról 100% - ra, amely lehetővé teszi, hogy testre a fényerőt, hogy a preferencia.A szín hőmérséklet-tól hideg fehér meleg fehér, hogy állítsa be a színhőmérsékletet között 2200 K pedig 7000 K.Ez biztosítja a kényelmes világítás, hogy védje a szemét. 【Menetrend & Időzítő & Csoport Ellenőrzési】A menetrend funkció segít bemutatni a kedvenc szín, fényerő, hogy kapcsolja be automatikusan.Ezt fel lehet használni, mint a fény ébresztőóra a LED szalag hogy felderül, amikor felébredsz, majd fokozatosan halványul, mint álomra hajtanád a fejed keresztül módok, mint a napkelte, napnyugta.Ön is használja a csoport ellenőrzési funkciót, az alkalmazás számára, hogy központilag irányítani több 10 ft csík led neon fények. 【DIY Szórakozás & IP67 Vízálló & Ügyfélszolgálat】engedd Szabadjára a kreativitás and design, egyedi dekoráció a hálószoba, játék szoba, nappali, vagy falak (a 10 klipek valamint 10 csavarok mellékelve).

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Gucci GG 0178 S - 001 TÖBBSZÍNŰ/ZÖLD Napszemüveg
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Gucci GG 0178 S - 001 TÖBBSZÍNŰ/ZÖLD Napszemüveg

acetátFEHÉR PIROS CSÍKOS ZÖLD / ZÖLD ÁRNYÉKOS 2 Év Nemzetközi Garancia.Gucci egy olasz luxmárkák, divat, bőráruk, része a Gucci Csoport, amelynek tulajdonosa a francia holding

HUF 19923.30
A Mountain Hardwear Női Sunshadow Teljes Zip
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

A Mountain Hardwear Női Sunshadow Teljes Zip

94% Ban Újrahasznosított Poliészter, 6% ElasztánMosógépben Mosható.UPF 40 ANYAG : Maradj védett a nap durva UVsugarak, épített UPF 40 szövet.Ideális kemping, túrázás, futás,

HUF 3595.50