• Legutóbbi
FastCap 2P-10 - Közepes – erős Ipari Szuper Ragasztó - CA (Cianoakrilát Ragasztó) - 2.25 oz/64g. Tökéletes Általános Célú Projektek.

FastCap 2P-10 - Közepes – erős Ipari Szuper Ragasztó - CA (Cianoakrilát Ragasztó) - 2.25 oz/64g. Tökéletes Általános Célú Projektek.

Buyers rating:
HUF 0.33

Áruk mennyisége

AKTIVÁTOR KÜLÖN MEGVÁSÁROLHATÓLehet Keverni a Fast Cap 2 P-10 Színezék. 2 év élettartam garantált.A kötvények a 10 másodpercet, majd meggyógyítja 30. Használható a sima Surfaes suh, mint laminált.Exelent kitöltése közepes repedések.Könnyű homok 60 másodpercen belül.Úgy tervezték, wicking 1/8 hüvelyk méretű repedések.Fastcap 2 P-10 Ragasztó 2-Rész ipari minőségű instant ragasztó (Requeres 2 P-10 Aktivátor).Kiváló tapadás, fém, műanyag, elasztomer vegyületek.Alkalmas kötés porózus vagy nedvszívó anyagok, mint a fa, papír, bőr szövet.Kiváló tapadás, fém, műanyag, elasztomer vegyületek.Hármas desztillált a tisztaság. 4000 PSI húzó nyírás.Nem eltömődés pin-sapka.AKTIVÁTOR KÜLÖN MEGVÁSÁROLHATÓ.Lehet Keverni a Fast Cap 2 P-10 Színezék. 2 év élettartam garantált.A kötvények a 10 másodpercet, majd meggyógyítja 30. Használható a sima Surfaes suh, mint laminált.Exelent kitöltése közepes repedések.Könnyű homok 60 másodpercen belül.Úgy tervezték, wicking 1/8 hüvelyk méretű repedések.Fastcap 2 P-10 Ragasztó 2-Rész ipari minőségű instant ragasztó (Requeres 2 P-10 Aktivátor).Kiváló tapadás, fém, műanyag, elasztomer vegyületek.Alkalmas kötés porózus vagy nedvszívó anyagok, mint a fa, papír, bőr szövet.Kiváló tapadás, fém, műanyag, elasztomer vegyületek.Hármas desztillált a tisztaság. 4000 PSI húzó nyírás.Nem eltömődés pin-sapka. 2 P-10 a Ragasztó használható minden olyan anyag, amíg egy tiszta, de a felszínen jól felkészült Kivétel : Nem ideális polietilén vagy polipropilén műanyag.A felület legyen tiszta, nincs olaj, enyhén vésett, így a ragasztó harapni lehet hatékonyabb.Ez nem használható, helyette egy hegesztési (fém), de nagyon hatékony a fércelés, hogy a hold egy darabot a helyére.Mi a 2 P-10 a rendszer? 2 P-10 Acidically Stabilizált Fa Formula ellenáll a savas jellege fa, megőrizve a teljes erejét a ragasztó ízületek. 2 P-10 a két rész tíz-második ragasztó.Csak alkalmazni, hogy a ragasztó egy része spray az aktivátor másik része pedig bottal együtt egy erős, állandó bond.Minden Fast Cap ragasztó használható, vagy a nélkül aktivátor.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik