• Legutóbbi
TINRYMX Női Latin Cipő, Szatén Salsa, Társastánc Cha-Cha Szakmai Teljesítmény Tánc Cipő,Modell -YCL354/255

TINRYMX Női Latin Cipő, Szatén Salsa, Társastánc Cha-Cha Szakmai Teljesítmény Tánc Cipő,Modell -YCL354/255

Buyers rating:
HUF 4139.10

Áruk mennyisége

Szatén
❤️Külső anyag : Válogatott kiváló minőségű szatén,jó,fényes,lélegző, verejtékkel nedvszívó bélés, Szatén tánc cipő nagyon alkalmas edzés, illetve verseny.Ezek a jellemzők, hogy közel van a láb, kényelmes.Ők a legjobb szövet nyújtás a vonalak.
❤️Design : Klasszikus nyitott toe szandál design,jól szellőző, kényelmes.Több szalagok jobban lezárja a lábad, adj egy kényelmesebb tánc élményt.Magas rugalmas latex középtalp, Párna ndinsole , puha, lélegző bélés, rendkívül puha tapintású.A hagyományos, retro Kínai esztétikai minták, mutatja, hogy a kulturális varázsa.
❤️Biztonságos, Zavartalan : jó csúszás ellenállás & egyensúly, könnyű & tartós.Nem csak a magas rugalmasság, hanem a magas kopásállóság, ellenáll több hajlítás tömörítés károsodás nélkül.a csat heveder biztosítja a stabilitást, így nem könnyű "repülni" amikor táncolsz,akkor úgy érzi, jobban bízik benne, simán, könnyedén a táncparketten.
❤️Alkalom : Klasszikus design illik, különböző alkalmakra, Latin,Keringő,rumba, salsa, cowboy, samba, bikaviadal, illetve egyéb szakmai tánc események megmérettetéseken.Is lehet viselni, mint hivatalos beltéri ruha cipő, esküvői, este pedig buli.
❤️Méret tipp : Kérjük, intézkedés a hossza, illetve szélessége a lábad, mielőtt rendel, akkor nézze meg a mérettáblázatot vásárlás.kérjük, olvassa bal mérettáblázat képet választani méret (Kérjük válassza ki a méretet szerint a centiméter).Ha a láb egy kicsit kövér, széles, kérjük válasszon egy nagyobb méretű!
. ★Üdvözöljük a TINRYMX bolt! ★TINRYMX elkötelezett tervezése, előállítása tánc cipő menwomen, gyerekek.A termék tartalma kiterjed bálterem tánc cipő,latin tánc cipő,jazz cipő,balett cipő,érintse meg a cipő,modern tánc cipő,tanár tánc cipő,gyakorolni tánc cipő. ★Innovatív stílus,minőségi anyagok,kiváló kivitelezés,tökéletes értékesítés utáni szolgáltatás az ön számára a legjobb vásárlási élmény. ❤️Külső anyag : Válogatott kiváló minőségű szatén,jó,fényes,lélegző, verejtékkel nedvszívó bélés, Szatén tánc cipő nagyon alkalmas edzés, illetve verseny.Ezek a jellemzők, hogy közel van a láb, kényelmes.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Skechers Női Max Csillapítás Elit-Cél Pont Cipő
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Skechers Női Max Csillapítás Elit-Cél Pont Cipő

Made in USA, vagy az ImportáltSzintetikGumi talp.Skechers Max Csillapítás Elite design kivételes kényelmet a támogatást.Skechers léghűtéses Goga Mat légáteresztő talpbetét a ma

HUF 1.33
Új Rajongó,Hotplug,Dl380 Gen8
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Új Rajongó,Hotplug,Dl380 Gen8

Egy minőségi termék a PC NAGYKERESKEDELMI KIZÁRÓLAGOSEgy minőségi termék a PC NAGYKERESKEDELMI KIZÁRÓLAGOS.Egy minőségi termék a PC NAGYKERESKEDELMI KIZÁRÓLAGOS.Egy minőségi

HUF 0.33
A Honda Új Red Wing Logó Állítható Baseball Sapka
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

A Honda Új Red Wing Logó Állítható Baseball Sapka

100% PamutA legtöbb szín : állítható szíj csat bezárása; zöld camo : állítható pánt tépőzáras bezárása.Hely tiszta, nedves ruhával, a levegő száraz.A Honda Új Red Wing

HUF 3.00