• Legutóbbi
GOGO Sport Eredményjelző 4-Digitális Hordozható Asztali Pontszám Flipper, 00-99

GOGO Sport Eredményjelző 4-Digitális Hordozható Asztali Pontszám Flipper, 00-99

Buyers rating:
HUF 1106.10

Áruk mennyisége

Az ár EGY sor eredménytábla (4 digitals), 2 digitals KÉK kártya VS 2 digitals PIROS lapok száma számít a 00-a 99 Összecsukható kivitel hogy az eredményjelző kényelmesen redők lapos : Állandó Mérete - kb. 14" L x 4" W x 6" H; Összecsukható Mérete - kb. 14" L x 6 1/4" W. vízálló, szél-ellenálló : A tábla anyaga kemény karton PU bőr bevonat; a pontszám számok készült vastag papír membrán.Flip a számokat használni, KÉK, majd PIROS lapot a fehér pontszám számok . így könnyű mondani, olvasni különböző csapat pontszám hosszú távolságokat; Score Card Mérete - kb. 3 1/8" W x 5 1/2" H. Rugalmas beltéri, illetve kültéri sport játékok, ajánlott tenisz, asztalitenisz, tollaslabda, kosárlabda, baseball, stb, is alkalmas a suli, meg a család játék.Az ár EGY sor eredménytábla (4 digitals), 2 digitals KÉK kártya VS 2 digitals PIROS lapok száma számít a 00-a 99. Összecsukható kivitel hogy az eredményjelző kényelmesen redők lapos : Állandó Mérete - kb. 14" L x 4" W x 6" H; Összecsukható Mérete - kb. 14" L x 6 1/4" W. vízálló, szél-ellenálló : A tábla anyaga kemény karton PU bőr bevonat; a pontszám számok készült vastag papír membrán.Flip a számokat használni, KÉK, majd PIROS lapot a fehér pontszám számok . így könnyű mondani, olvasni különböző csapat pontszám hosszú távolságokat; Score Card Mérete - kb. 3 1/8" W x 5 1/2" H. Rugalmas beltéri, illetve kültéri sport játékok, ajánlott tenisz, asztalitenisz, tollaslabda, kosárlabda, baseball, stb, is alkalmas a suli, meg a család játék.GOGO eredményjelző célja az volt, hogy elhelyezésére pontozás minden hagyományos sportok, mint a kosárlabda, baseball, softball, röplabda, labdarúgás, jégkorong stb.Ezen felül, ez a score board is nagy asszisztens, hogy a suli, meg a család játék.A számos kártyák kontrasztos, hogy egyértelmű legyen, melyik csapat melyik pontszám.Megnyitja a fém gyűrűk, majd cserélje ki a szám függelékek a többi.Ezekkel az okos funkciók, ez a kompakt eredménytábla egy nagyszerű módja annak, hogy figyelemmel kíséri játékok pontszámot.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Expo Nemzetközi BD52036 Gyöngyök, Természetes
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Expo Nemzetközi BD52036 Gyöngyök, Természetes

Ezek a gyöngyök szép színű, divatos megjelenésHasználja ezeket a gyöngyöket, hogy adjunk egy tematikakcenthogy az ékszereket, DIY projektet.Ezek a gyöngyök a tökéletes méret :

HUF 0.33
VocoPro Többsávos Felvevő, Egy Méret (SDR4000)
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

VocoPro Többsávos Felvevő, Egy Méret (SDR4000)

Kompatibilis memóriakártyák SD / SDHC kártya, illetve az USBmeghajtók akár 32 gbCsomag Méretei : 53.Csomag Súlya : 3.Származási ország : Kína.Kompatibilis memóriakártyák SD /

HUF 0.67