• Legutóbbi
Sokelinn-hat 4 Hüvelykes Kis Usb Íróasztal, Ventilátor, Fém Mini Csendes Személyes hűtőventilátor Otthoni Iroda, Autó, Utazási (Fekete)

Sokelinn-hat 4 Hüvelykes Kis Usb Íróasztal, Ventilátor, Fém Mini Csendes Személyes hűtőventilátor Otthoni Iroda, Autó, Utazási (Fekete)

Buyers rating:
HUF 1.67

Áruk mennyisége

Usb powered ventilátor : A személyes ventilátor, egy 1,2 m/47 az USB-kábelt, így működik a laptop, a teljesítmény, bank, vagy adapter. 4 inch usb íróasztal, ventilátor : Mini ventilátor asztali kis lábnyom az asztalodon is könnyű cipelni.Mini csendes ventilátor fém szerkezet : fém készült a tartósság, 4-alumínium penge kialakítása csökkenti a normál ventilátor zaj 40% - kal, ami a kis íróasztal, ventilátor fut csendben, hogy ne zavarják a többi meg a munkát. 360° állítható dőlésszög : Az asztali office-rajongó lehet beállítani, 360 fokos fel-le állítható hűtés.Egyszerűen használható : Létezik egy on/off kapcsolót a hátsó, csatlakoztasson egy usb-port, akkor használd azonnal.Ideális használt asztal tetejét, irodában, otthon, kollégiumban, dolgozószoba, könyvtár, illetve a játékokat szobában.Energiatakarékos : 2.5 W alacsony fogyasztás, hogy energiát takarítson meg a villanyszámlát.Miért választani ezt a kis usb íróasztal, ventilátor : 1. "USB-FAN" úgy tervezték, hogy hozzon létre egy lágy hűvös szellő, miközben csendben hűvös otthon vagy az irodában, egy forró nyári nap 2. "USB-RAJONGÓ" a könnyű, kicsi, ami azt jelenti, hogy nem foglal sok helyet az asztalon 3. "USB RAJONGÓJA" van egy on/off gombot a funkció, így könnyen lehet irányítani, anélkül, hogy babrált a vezetékek alatt a 4. "USB-FAN" széles körben használják az irodában, otthon, kollégiumban, dolgozószoba, könyvtár, játékterem, stb.Műszaki adatok : Név : Mini Ventilátor-Anyag : Fém Ventilátor-fordulatszám : 2000 RPM Áram bemenet : DC 5 V 2.5 W Elem méret : 4 cm Csomag : 1* Mini USB Asztal Íróasztal Személyes Rajongó.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Elég Nekem, USA Női Ujjatlan Szatén Réteges Virág Ruha
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Elég Nekem, USA Női Ujjatlan Szatén Réteges Virág Ruha

100% PoliészterHúzza meg a lezárás.Mosógépben Mosható.Ujjatlan Szatén Réteges Virágos Ruhát.Húzza át a stílust, majd kösse vissza biztosítja, illeszkedés.Tökéletes közös

HUF 8982.00