• Legutóbbi
YYYSHOPP 5 - Hő Működő Kályha Rajongó Fa Napló Égő Kandalló Csendes Ventilátor Fűtés Eszköz Hatékony Hő Eloszlás (Színes : 5 Pengék)

YYYSHOPP 5 - Hő Működő Kályha Rajongó Fa Napló Égő Kandalló Csendes Ventilátor Fűtés Eszköz Hatékony Hő Eloszlás (Színes : 5 Pengék)

Buyers rating:
HUF 8347.50

Áruk mennyisége

Ez a fa író rajongója célja, hogy egy nagyon széles hőmérsékleti aktuális, így hatékonyabban elvezetik a hőt a tűzhelyen, majd gyorsan fel a hőmérséklet a szobában 50~345 üzemi Hőmérséklet : A ventilátor forog, amikor a hőmérséklet elérte az 50 (122).A melegebb az alapja a ventilátor, annál gyorsabb a ventilátor fordulat, valamint a több levegőt a ventilátor áramlik be a szobába.Nagy Levegő Mennyiség : 5 pengék diffúz meleg levegő az egész szoba.Csak a kályha rajongó egy sima, lapos felülete a tetején a kályha közelében az oldalon, vagy vissza a kályhacső.Hő Powered : A tűzhely rajongó generál hatalom átalakításával a hőt a tűzhely elektromos árammá, hogy hajt a motor, akkor a pengék spin.Nem elemek vagy áram szükséges, környezetbarát.Kisebb fogyasztás, nagyobb hatékonyság, tűzhely rajongó segít csökkenteni az üzemanyag-fogyasztás a szobában melegebb gyorsan.Nem elemek vagy áram szükséges, a főzőlap automatikusan működik között 55 - 350°C. Az egyetlen mozgó alkatrész a penge szerelvények, ami a fa kályha ventilátor szinte teljesen néma csúcssebességgel. Anyag : alumínium *2. Ventilátor Lapátok : 5 pengék*3.Működési Hőmérséklet : 50°C/122°F*5.Működési Hőmérséklet : 350°C/662°F*6. Javasolt Működési Hőmérséklet : 80-250°C/176-482°F*7. Légáramlás Tartomány : 150-180 CFM*8.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

BOSCW Hordozó Táska 510 Akkumulátor Töltő Zsinór
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

BOSCW Hordozó Táska 510 Akkumulátor Töltő Zsinór

【Tömörítés and drop ellenállás】 : A fekete Kemény Héj hordtáska készült kiváló minőségű nylon anyagból, az eva kemény héj vízálló, ütésálló, valamint a feszes,

HUF 2.00