• Legutóbbi
LIUJUN Fekete Iránytű/Műanyag tok Geológiai Iránytű Kültéri Hordozható Irányított Iránytű, Navigációs Pont

LIUJUN Fekete Iránytű/Műanyag tok Geológiai Iránytű Kültéri Hordozható Irányított Iránytű, Navigációs Pont

Buyers rating:
HUF 2.00

Áruk mennyisége

Anyaga : műanyagFő Funkciók : az Alapvető helymeghatározás, mérés azimut, terelő szög, könnyű olvasni az adatokat minden időjárási bármikor.kiváló a kemping, túrázás, feltárása, illetve egyéb szabadtéri tevékenységekhez.Az iránytű közepes méretű, könnyen hordozható.Javasoljuk, hogy tedd a zsebedbe, hátizsák, vagy közvetlenül a nyakát, úgy, hogy az irányba mindig megfelelő.Alkalmazható alkalommal:Ez az iránytű vízálló, ütésálló, valamint, szóval ez az iránytű egy jó eszköz a hátizsákos, táborozók, túrázók, vadászok, geológusok, hogy a szabadtéri tevékenységeket.Cél : a lényeg, hogy navigation Is ez vízálló : yes Whether ütésálló : Yes Whether világító kijelző : No Carrying módszer : handheld Display mód : mutató type Sports kültéri projektek : kerékpár cross-country túrázás kemping.Név : Útmutató/Észak-Needle Specification : 8 X6 X2.8 CMWeight : körülbelül 0,1 KGFunction leírás : 1. Azonosítsa a direction2. Orientation How használni a fő funkciók : Azimuth1. Használja a rálátás (fém drót) az iránytű, hogy összehangolják a tereptárgyak, a földön (lehet meghatározni, egyedül), mint például : fa, jellegzetes épületek jelölve a térképen, majd jelöljük ki a tereptárgyak, fém rálátással, hornyok a lencse Három pont között egy sort. Olvassa el a mellékelt szög között a hosszú sárga vonal a tárcsát, majd az irányt az észak-déli mágneses pólusok (belső kör skála) keresztül a lencse, amely a cél azimut.c : Meghatározni a helyét a térképen : 1. Feltételezve, hogy a jelölő egy világítótorony, használja a fenti módszer, hogy az intézkedés a helyzetben van, a világítótorony már azimut 40 fok kelet-észak. A hely az iránytű a térkép a mozgás, így a fém sort, majd világítótorony (a térképen) 40 fok keletre, északra. Akkor az ön helye a tét között a közepén az iránytű, valamint a világítótorony (a térképen).Megjegyzés : Ez a termék N helyébe egy nyíl, ami azt jelenti, hogy a nyíl irányában az északi, nem számít, hogy az iránytű forog, a nyíl irányában mindig észak felé.Az iránytű mutatja az emelkedő iránya az észak-tű : N-észak (észak) Wwest (nyugat) Sdéli (dél) E-east (Kelet) Sport Elektronikai Kütyü Iránytű Matematika Tanterv.

Az áru jellemzői

8X6X2.8CM:
Weight:
about 0.1KG
Function description:
1. Identify the direction:
2. Orientation:
How to use the main functions:
Azimuth:
1. Use the line of sight (metal wire) on the compass to align the landmarks on the ground (you can determine by yourself) such as:
trees, characteristic buildings marked on the map, and mark the landmarks, metal line of sight, and grooves on the lens Three points are connected in a line.
2. Read the included angle between the long yellow line of the dial and the direction of the north-south magnetic poles (inner circle scale) through the lens, which is the target azimuth.:
c:
Determine your location on the map
1. Assuming that the marker is a lighthouse, using the above method to measure your position and the lighthouse's azimuth is 40 degrees east by north.:
2. Place the compass on the map and move it so that the metal line and lighthouse (on the map) are 40 degrees east of north.:
3. Then your location is on the line between the center of the compass and the lighthouse (on the map).:
Note:
This product N is replaced by an arrow, which means that the direction of the arrow is north, no matter how the compass rotates, the direction of the arrow is always north.
The compass indicates the upward direction of the north needle:
N:
north (north)
W--west (west):
S:
-south (south)
E:
east (East)
Sports Electronics Gadgets Compasses Maths Curriculum :

Vásárlók, ahogy tetszik

adidas Női Ultraboost 5.0 DNS futócipő
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

adidas Női Ultraboost 5.0 DNS futócipő

100% SzintetikTextilKészült az USAban vagy Importált.Női slipon futó cipő hétköznapi fut.adidas Primeknit pontossággal készült, varrat nélküli zónák össze erejét teljesítm�

HUF 3591.00
Clarks Női Gizella Öböl Ék-Szandál
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Clarks Női Gizella Öböl Ék-Szandál

Készült az USAban vagy ImportáltSzintetikGumi talp.Sarok mérete körülbelül 3".Gizella Öbölben, egy modern, divatos nyári ék öltözködni, felfelé vagy lefelé, átmenetek könny

HUF 2.67
Levi ' s Női Ex-Barátja Traktoros Kabát
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Levi ' s Női Ex-Barátja Traktoros Kabát

Válassza ki a Méretet lásd a visszatérési politika az elemMosógépben Mosható.Úgy tervezték, extra nyugodt sziluett, hosszúkás hem, hogy hozzon létre egy túlméretezett nézd.Na

HUF 3521.70
Nike Air Max 90 LTR (gs), Nagy Gyerekek Cd6864-103 Méret
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Nike Air Max 90 LTR (gs), Nagy Gyerekek Cd6864-103 Méret

Gumi talpA '90es évek nézd bőr, illetve műbőr, hogy tartós, könnyen tisztítható.Egy Max Légi egység biztosítja ugyanazt könnyű csillapítás, mint az eredeti.Padding a bokája

HUF 3.33