• Legutóbbi
A víz Minősége Teszter, Hordozható, 4 Számjegyű PH Mérő Automatikus Kalibrálás a Gyógyfürdő a Háttérvilágítás (PH ORP Elektróda)

A víz Minősége Teszter, Hordozható, 4 Számjegyű PH Mérő Automatikus Kalibrálás a Gyógyfürdő a Háttérvilágítás (PH ORP Elektróda)

Buyers rating:
HUF 0.67

Áruk mennyisége

Alapvető Információk : Ez egy 4-jegyű víz minőség érzékelő, amely képes mérni a PH, a hőmérséklet értéke a víz minősége ugyanakkor a teljes funkciótPontos Mérés : A víz minősége teszter van mikroprocesszor alapú eszközök, amelyek javíthatják a sebesség, pontosság.Az akkumulátor automatikus funkció hiba megelőzés rendszer (BEPS) az akkumulátor élettartama, valamint megakadályozza, hogy a helytelen adatokat.Nagy Képernyő : a Háttérvilágítás, vagy nem háttérvilágítás nem kötelező, digitális tisztán gyors, kényelmes, egyszerű, világos.A széles körű Alkalmazás : Ez a víz minősége teszter ideális választás a hazai víz, akvakultúra, laboratóriumi, gyógyfürdő, uszoda, valamint a többi vízminőségi vizsgálatok.Könnyű Szállítás : Jön a kis méretű, könnyű, könnyen hogy ez a víz minősége teszter veled, hogy segítsen a munkában.Alapvető Információk : Ez egy 4-jegyű víz minőség érzékelő, amely képes mérni a PH, a hőmérséklet értéke a víz minősége ugyanakkor a teljes funkciót.Pontos Mérés : A víz minősége teszter van mikroprocesszor alapú eszközök, amelyek javíthatják a sebesség, pontosság.Az akkumulátor automatikus funkció hiba megelőzés rendszer (BEPS) az akkumulátor élettartama, valamint megakadályozza, hogy a helytelen adatokat.Nagy Képernyő : a Háttérvilágítás, vagy nem háttérvilágítás nem kötelező, digitális tisztán gyors, kényelmes, egyszerű, világos.A széles körű Alkalmazás : Ez a víz minősége teszter ideális választás a hazai víz, akvakultúra, laboratóriumi, gyógyfürdő, uszoda, valamint a többi vízminőségi vizsgálatok.Könnyű Szállítás : Jön a kis méretű, könnyű, könnyen hogy ez a víz minősége teszter veled, hogy segítsen a munkában. Alapvető Információk : Ez egy 4-jegyű víz minőség érzékelő, amely képes mérni a PH, a hőmérséklet értéke a víz minősége ugyanakkor a teljes funkciót. Nagy Képernyő : a Háttérvilágítás, vagy nem háttérvilágítás nem kötelező, digitális tisztán gyors, kényelmes, egyszerű, világos. Pontos Mérés : A víz minősége teszter van mikroprocesszor alapú eszközök, amelyek javíthatják a sebesség, pontosság.

Az áru jellemzői

Item Type:
Water Tester
Mode:
PH 8424
Material:
ABS
Range:
PH Value:
0.00 to 14.00ph
Temperature:
0 ℃ to 100 ℃
Resolution:
PH Value:
0.01pH
Temperature:
0.1 ℃
Accuracy:
PH Value:
± 0.01pH
Temperature:
± 0.5 ℃
Power Supply:
9V 6f22 lithium battery 1300mah x 1 (shipped with built in battery)
Temperature Compensation:
0 ℃ to 60 ℃
Working Temperature:
0 ℃ to 60 ℃
How to Use:
1. Insert BNC pH electrode (or temperature electrode connector) into the corresponding electrode socket.:
2. Turn on the switch with the switch.:
3. Remove the protective cover, clean the electrode with distilled water, put the pH and temperature electrode into the liquid to be measured, and shake them gently. Press pH, C to select pH or temperature. Wait until the number is stable and read the final value. (Light key is backlight):
4. Remove it after use, clean the electrode with distilled water, and cover the protective cover.:
Package List:
1 x Water Quality Tester :
1 x PH Electrode :
1 x TEMP Electrode:
1 x Screwdriver :
1 x Manual :
or:
1 :

Vásárlók, ahogy tetszik

Sper Tudományos 840006 Lux Fény Méter
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Sper Tudományos 840006 Lux Fény Méter

Sper Tudományos 840006 fénymérő Lux a színét, A koszinusz korrigált fény érzékelő megfelel C fotopikspektrum.Tartomány : a 20.Felbontás : 1 / 10 lux.Pontosság : ±(5% + 4d).S

HUF 2889.00
32 FOK Női Skort (Réz, XX-Nagy)
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

32 FOK Női Skort (Réz, XX-Nagy)

92% Poliészter, 8% SpandexRugalmas bezárása.Puha, Kényelmes Anyagból 4 Módon Stretch.Belső Réteg Nadrág.Rugalmas bordázott csukló.Tartalma : Szoknya : 92% Poliészter 8% Spandex D

HUF 0.67