• Legutóbbi
Retro Valódi Bőr Férfi, Üzleti Flip Férfi válltáska, Vintage Felső Réteg Bőr Kézitáska Váll Kors Táska Alkalmi Retro

Retro Valódi Bőr Férfi, Üzleti Flip Férfi válltáska, Vintage Felső Réteg Bőr Kézitáska Váll Kors Táska Alkalmi Retro

Buyers rating:
HUF 3.00

Áruk mennyisége

Bőr 【ANYAG】Készült, Kiváló Minőségű Bőr.Állná meg a helyét, hogy a kalandok, hogy a terve el.A Bőr táskák készülnek a legjobb minőségű bőrből, valamint a bevált módszerek a közgyűlés.Kitűnő a Varrás, Tartós Fém, Sima cipzáras, Magas minőségű Kivitelezés meghosszabbodik a szolgáltatás élet. 【SZERKEZET】Méret : 13*10*1 hüvelyk (33*25.Ez a férfi bőr táska egyszerű, képes megjelenés, könnyű anyag, de tartalmaz több zsebbel különböző méretű.Van egy független laptop védelem területi egység, amely elfér egy 15 Hüvelykes Laptop, valamint a 14 Hüvelykes, 13 Hüvelykes Laptop.Multi méretű tároló zsebbel, valamint a multi-funkcionális összetétele a területen, hogy a napi tanulmányi hivatal hatékonyabb. 【LEVEHETŐ vállpánt】Állítható, Levehető vállpánt,széles pánt párnázott kialakítás kényelmesebb, kezében egy nagy teher, enyhíti a stressz a vállát.Rajta, mint egy válltáska, messenger bag munka táska, kézitáska. 【ELEGÁNS LAPTOP TÁSKA】Ez a tökéletes használni, mint a messenger, táska, férfi , táska táskák a férfiak, vízálló váll táska, laptop táska, táska, kors táska, táska, üzleti táska, messenger, táska , laptop táska, férfi. 【TÖKÉLETES ÚTITÁRS】 Bőr táska ideális ajándék apa apák Napján.Tökéletes ajándék a szerelmesek,barát,család, egy test, egy lélek különleges nap,mint például Születésnap,Ballagás,Hálaadás,Christmas Day,Halloween,Évforduló, Valentin-Nap,Karácsonyi ajándék. 【ANYAG】Készült, Kiváló Minőségű Bőr.Állná meg a helyét, hogy a kalandok, hogy a terve el.A Bőr táskák készülnek a legjobb minőségű bőrből, valamint a bevált módszerek a közgyűlés.Kitűnő a Varrás, Tartós Fém, Sima cipzáras, Magas minőségű Kivitelezés meghosszabbodik a szolgáltatás élet. 【SZERKEZET】Méret : 13*10*1 hüvelyk (33*25.Ez a férfi bőr táska egyszerű, képes megjelenés, könnyű anyag, de tartalmaz több zsebbel különböző méretű.Van egy független laptop védelem területi egység, amely elfér egy 15 Hüvelykes Laptop, valamint a 14 Hüvelykes, 13 Hüvelykes Laptop.Multi méretű tároló zsebbel, valamint a multi-funkcionális összetétele a területen, hogy a napi tanulmányi hivatal hatékonyabb.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Könyvmoly Deluxe (Jewel Case) - PC
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Könyvmoly Deluxe (Jewel Case) - PC

Platform : WINDOWS 98 / ME / 2000 / XP Kiadó : HÓKUSZPÓKUSZ Csomagolás : JEWEL CASE Értékelés : MINDENKI Link leveleket, hozzon létre szavakat, hogy a takarmány az éhes Könyvmoly!

HUF 1.00
Eper Egerek Tavaszi Köröm Matricák
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Eper Egerek Tavaszi Köröm Matricák

Készlet 20 Nagyszerű ajándék minden köröm szerető.Csúszdán Matricák.Akkor kap utasítást a vásárlás.Csak körülbelül 20 Perc.lesz Szép Körmök.Ezek a vízdia matricák, sz�

HUF 1.67